לייבעדיג יענקל כתב:הרב מחולת
לך לא ידוע ...
לייבעדיג יענקל כתב:הרב לעמש"ד
אתה צודק שהטיעון הנ"ל איננו משיב על טענות אמיתיות (אם ישנן). בהחלט עלולים לקרות מכשולות אצל כל מערכת כשרות. אך לא על זה באתי, וכפי שכבר הבהרתי שאיני 'צד' ולא עלי המלאכה (וגם לא הורשיתי, כנ"ל) להשיב לגופן של דברים (ובכ"ז הזכרתי פרט אחד משמעותי מאוד המלמד הרבה על הכלל).
אך דומני שתסכים איתי שלא יתכן לכתוב (וק"ו ב"ב של ק"ו שלא יתכן במציאות) שעשרות רבנים גאונים וצדיקים מכשילים את הכלל בזדון רק לשם מטרות מסחריות. כנגד דיבורים מופרכים (מסברא ומהמציאות) אלו באתי למחות.
הרב מחולת
לך לא ידוע ...
מחולת המחנים כתב:לייבעדיג יענקל כתב:הרב מחולת
לך לא ידוע ...
ובכן,
הנגיעות של המערערים ידועות ומפורסמות לכולם, גם לי וגם לך.
אולי תואיל לפרט מה הן הנגיעות בענין של הרב הניג הרב מיכל רוזנברג והרב משה חיים בויאר??
לייבעדיג יענקל כתב:
כבר הבהרתי שאיני 'צד' ולא עלי המלאכה (וגם לא הורשיתי, כנ"ל) להשיב לגופן של דברים (ובכ"ז הזכרתי פרט אחד משמעותי מאוד המלמד הרבה על הכלל) ... כנגד דיבורים מופרכים (מסברא ומהמציאות) אלו באתי למחות.
לייבעדיג יענקל כתב:למי שלא הבין את דברי הכותב הקודם (ואת מה שעומד מתחתם)
כל גופי הכשרות [שבראשם עומדים עשרות רבנים גאונים וצדיקים ומומחים] מכשילים בזדון את כל הציבור באכילת נבילות וטריפות ממש, וזאת אך ורק לשם מטרות מסחריות.
יוצאת מן הכלל מערכת כשרות אחת בלבד שאיננה משנה את מיקום הזריקות הנהוג אצלה, אע"פ שרבנים ומומחים מתריעים כבר שנה שלימה על הריעותות החמורות ביותר שנגרמות מחמת כן. מערכת זו גם הזמינה את מכתבו של הר' הניג ואת הסרט שהוא פירסם. פשוט לכל ב"ד שלמערכת זו אין כלל כוונות מסחריות וכל פעולותיה הנקיות הם אך ורק לשם שמים.
ועתה הבו גודל לכותב החשוב שפתח ניק מיוחד בשם 'הערה נכונה' אך ורק ע"מ לזכות את הרבים ולהצילם מהמכשול הנורא של אכילת בשר המושגח ע"י כל גופי הכשרות הזדוניים האינטרסנטיים, ולזכותם לקנות בדמים יקרים רק עופות עם חותמת המערכת הנקיה הפועלת לש"ש בלבד.
(אגב, לפי מה שביררתי אצל רבנים ומש"כ חשובים, לא רק שהדברים שבמכתב הנ"ל רחוקים מהמציאות, אלא יותר מכך: גם הסרט שפורסם על ידו סותר את מה שכתב. במכתב הנ"ל מתואר קצב הזרקות של 60 לדקה, ובסרט רואים קצב של רק 36 לדקה, לעומ"ז במציאות בלולים המפוקחים הקצב הוא 14 לדקה. גם שאר הפרטים שבמכתב אינם נכונים כלל, כפי שבדקו ונוכחו הרבנים המכשירים.)
י. אברהם כתב:האם זה אותו הרב האניג שכתב כבר מכתבים בנידון
וא"כ שינה דעתו פעמיים?
לעומקו של דבר כתב:י. אברהם כתב:האם זה אותו הרב האניג שכתב כבר מכתבים בנידון
וא"כ שינה דעתו פעמיים?
אותו. באמת תוכל ללנקק למכתביו הקודמים?
לייבעדיג יענקל כתב:בשמחה רבה
https://drive.google.com/open?id=0B05Nn ... GJjUUpndGM
הערה נכונה כתב:אני חדש בפורום ואני לא רוצה להיות חלק מהויכוחים הצורמים בנושאים כל כך רגישים
מכל השיח אני מבין דבר אחד: העופות אינם גלאט!
דנים לפני חכמים כתב:הערה
לפי מה ששמעתי הרב מיכל רוזנברג אין לו דעה עצמית בנושא וכולו נסמך על הכרעתו של הרב משה בויאר
כמו כן שמעתי שהוא אישית אינו אוכל מהעופות של העדה החרדית שהוזרקו בשוק
שבטיישראל כתב:הערה נכונה כתב:אני חדש בפורום ואני לא רוצה להיות חלק מהויכוחים הצורמים בנושאים כל כך רגישים
מכל השיח אני מבין דבר אחד: העופות אינם גלאט!
סתם הערה
בבהמות ולא בעופותְ !!
שומע ומשמיע כתב:האם יש הבדל ביו 'הידורים' לבין 'גלאט עוף' בנושא?
שבטיישראל כתב:שומע ומשמיע כתב:האם יש הבדל ביו 'הידורים' לבין 'גלאט עוף' בנושא?
כבר מזמן ששניהם שוחטים באותו מקום.
לאחרונה העדה"ח שוחטים עופות גם באיזה משחטה בצפון.
לעומקו של דבר כתב:שבטיישראל כתב:שומע ומשמיע כתב:האם יש הבדל ביו 'הידורים' לבין 'גלאט עוף' בנושא?
כבר מזמן ששניהם שוחטים באותו מקום.
לאחרונה העדה"ח שוחטים עופות גם באיזה משחטה בצפון.
ואיך שלא יהיה זה לא קשור היכן שוחטים מי ומה, השאלה מאיזה לול לוקחים את העופות.
וכיום יש שני אפשרויות: או מלול שמזריקים ברגל, או שמזריקים בחזה, כך שכל עוד שהעדה נגד זריקות בחזה, ניתן להניח שאין הבדל בזה כלל.
===
מאוד מעיקה ההתעלמות משחיטת לנדא בכל הסיפור הזה. למה לא בודקים מה קורה שם.
שבטיישראל כתב:הסיבה שלא בודקים משחיטת הרב לאנדא כי זה פשוט לא מעניין !!
הרי המדובר במערכה די שקופה של כמה ליטאי טיפשאי (עם עוד כמה ממורמרים שמצאו בזה בקעה להתגדר) נגכד השחיטה של העדה"ח ממניעים אישיים ידועים מראש, כך שאין כאן שום טעם או ענין לחקור מה שקורה אצל הרב לאנדא שכלל אין ענינו לכאן.
כל הכבוד לועד השחיטה של העדה החרדית שהפעם עובדים בשכל וזה זמן רב שהם מתעלמים לגמרי מטפשים אלו ואינם טורחים לענות להם בכלל.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 525 אורחים