לעומקו של דבר כתב:מכתב מאליהו ד עמ' 214 בעניין העברת זכויות ועבירות בלה"ר
לעומקו של דבר כתב:מכתב מאליהו ד עמ' 214 בעניין העברת זכויות ועבירות בלה"ר
איש בער כתב:פרק 'להשתלשלותה של הגזירה שווה' שבתוך ספר 'פרקים בהשתלשלות ההלכה' לי"ד גילת
בתודה מראש
הכל בכתב כתב:אני זקוק מאוד לשו"ת משנת יעקב (קאפיש) ח"ב סי' תרס"ו - תרס"ח. מי שיכול להעלותו אהא אסיר לו תודה
אמרתי אחכמה כתב:הכל בכתב כתב:אני זקוק מאוד לשו"ת משנת יעקב (קאפיש) ח"ב סי' תרס"ו - תרס"ח. מי שיכול להעלותו אהא אסיר לו תודה
אפרקסתא דעניא כתב:אני זקוק לקונטרס של הגרח"ה קרלנשטיין:
"קונטרס בענייני חג הסוכות ושמחת תורה".
מי שיש לו ב-PDF יעשה חסד גדול אם יעלנו.
בברכת המועד - אפרקסתא דעניא
פלגינן כתב:הגיע לידי מאמר מתוך קובץ ברית אברהם (חולון) שבמאגר המאמרים שבפרויקט השו"ת.
אני מניח שהכוונה לקובץ שנערך ע"י ר' אביגדור ברגר ונדפס בחולון תש"ס. אך איני מוצא את הספר במאגרים. [הקובץ הנודע זכור לאברהם של ברגר הנ"ל יצא לאור גם בתש"ס, אך אין שם רמז למאמר ההוא, וכנראה יצא הקובץ במקביל].
האם יש למישהו מושג איך ניתן להשיג את הקובץ?
איש בער כתב:פרק 'להשתלשלותה של הגזירה שווה' שבתוך ספר 'פרקים בהשתלשלות ההלכה' לי"ד גילת
בתודה מראש
עדיאל ברויאר כתב:פלגינן כתב:הגיע לידי מאמר מתוך קובץ ברית אברהם (חולון) שבמאגר המאמרים שבפרויקט השו"ת.
אני מניח שהכוונה לקובץ שנערך ע"י ר' אביגדור ברגר ונדפס בחולון תש"ס. אך איני מוצא את הספר במאגרים. [הקובץ הנודע זכור לאברהם של ברגר הנ"ל יצא לאור גם בתש"ס, אך אין שם רמז למאמר ההוא, וכנראה יצא הקובץ במקביל].
האם יש למישהו מושג איך ניתן להשיג את הקובץ?
האם אין כוונתך לקובץ זכור לאברהם שהגליון הראשון שלו נדפס בשנת תשמ"ט?
עדיאל ברויאר כתב:בדקת בספריית הרמב"ם?
עושה חדשות כתב:ד"ר א. ש. יהודא, כתאב אלהדאיה אלי פראיץ אלקלוב, ליד 1912 במבוא עמ' 64.
תומ"ר.
עושה חדשות כתב:ש' אסף, קרית ספר, יח, תשא-תשב, עמ' 61-66
תודה מראש.
פייערמאן כתב:אני צריך לרבותינו שבגולה מר' משה זעירא ערך הדברי מלכיאל
תודה רבה למי שיכול להעלות
עדיאל ברויאר כתב:אודה על: ש’ אסף, קרית ספר כב (תש"ו), עמ’ 240-244.
מה שנכון נכון כתב:עדיאל ברויאר כתב:אודה על: ש’ אסף, קרית ספר כב (תש"ו), עמ’ 240-244.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: לענין ו־ 134 אורחים