משולש כתב:יש לי גם גופן שקיבלתי ממישהו על הכתב העברי
משולש כתב:יש לי גם גופן שקיבלתי ממישהו על הכתב העברי
משולש כתב:קרדיט לנזיר יששכר יוסף. (על הגופן - גופנ).
עט סופר כתב:ישר כח הילדים למדו על כך לאחרונה והפתעתי אותם בכיתובים שונים, זה גם העסיק אותם לנסות לפענח את הכתוב, ומאד נהנו.
לייטנר כתב:עט סופר כתב:ישר כח הילדים למדו על כך לאחרונה והפתעתי אותם בכיתובים שונים, זה גם העסיק אותם לנסות לפענח את הכתוב, ומאד נהנו.
האם עמדת איתם על הקשר בין האותיות בכתב העברי לאותיות בכתב האשורי, ומה עומד מאחורי האותיות?
רואה והוא מצעק כתב:לייטנר כתב:עט סופר כתב:ישר כח הילדים למדו על כך לאחרונה והפתעתי אותם בכיתובים שונים, זה גם העסיק אותם לנסות לפענח את הכתוב, ומאד נהנו.
האם עמדת איתם על הקשר בין האותיות בכתב העברי לאותיות בכתב האשורי, ומה עומד מאחורי האותיות?
מי אמר שיש קשר?
לייטנר כתב:לפני שאלות מהסוג הזה, השווה בין שני הכתבים.
משולש כתב:לייטנר כתב:לפני שאלות מהסוג הזה, השווה בין שני הכתבים.
נראה לי שיש הרבה ספרים בנושא. ספר מצוי ומעניין הוא אחד ה"מהפך"ים של הרב זמיר כהן. שם הוא מראה את הדמיון בין העברי והפינקי, ואת המשמעות בכל אות עברית. (כמו אלף - שור (שגר אלפיך), בית - בית, וכו'). ואת הדמיון בינם לבין האשורית, ומצד שני בינם לבין היוונית ותולדתה הלטינית.
לייטנר כתב:משולש כתב:לייטנר כתב:לפני שאלות מהסוג הזה, השווה בין שני הכתבים.
נראה לי שיש הרבה ספרים בנושא. ספר מצוי ומעניין הוא אחד ה"מהפך"ים של הרב זמיר כהן. שם הוא מראה את הדמיון בין העברי והפינקי, ואת המשמעות בכל אות עברית. (כמו אלף - שור (שגר אלפיך), בית - בית, וכו'). ואת הדמיון בינם לבין האשורית, ומצד שני בינם לבין היוונית ותולדתה הלטינית.
טוב, לא התכוונתי לספר לא איכותי כזה, אלא לספרים שלקחו מהם ומהם לקח ר' זמיר כהן.
משולש כתב:לייטנר כתב:משולש כתב:נראה לי שיש הרבה ספרים בנושא. ספר מצוי ומעניין הוא אחד ה"מהפך"ים של הרב זמיר כהן. שם הוא מראה את הדמיון בין העברי והפינקי, ואת המשמעות בכל אות עברית. (כמו אלף - שור (שגר אלפיך), בית - בית, וכו'). ואת הדמיון בינם לבין האשורית, ומצד שני בינם לבין היוונית ותולדתה הלטינית.
טוב, לא התכוונתי לספר לא איכותי כזה, אלא לספרים שלקחו מהם ומהם לקח ר' זמיר כהן.
לכן הדגשתי "מצוי ומעניין" להבדיל מספרי המחקר שאינם מצויים כמוהו ואינם מעניינים את חסרי חוש המחקר. :)
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 557 אורחים