החוזר כתב: "פויער'ס" (אין לי מושג כיצד לתרגם)
פויער (אידיש) - בויער (גרמנית) - בור (לשון הקדש).
החוזר כתב: "פויער'ס" (אין לי מושג כיצד לתרגם)
תוכן כתב:החוזר כתב: "פויער'ס" (אין לי מושג כיצד לתרגם)
פויער (אידיש) - בויער (גרמנית) - בור (לשון הקדש).
החוזר כתב:אחרי ככלות הכול, אין מערכת עוז והדר יכולה להתהדר ולהתגאות אפילו ביצירה תורנית אחת ראויה לשמה!
החוזר כתב:סאמעט בעל הטורים והמקראות גדולות הופקד על כך
מחולת המחנים כתב:החוזר כתב:סאמעט בעל הטורים והמקראות גדולות הופקד על כך
הרב יוסף סאמעט חתן הגר"מ בראנדסדארפער הוא שהיה מופקד על הש"ס של עוז והדר.
להבדיל מהג"ר אהרן סאמעט מו"ץ בעדה"ח המפורסם מהוצאת הטורים והמקראות גדולות.
קלונימוס הזקן כתב:להאשים את עוז והדר בהאשמות הנ"ל זה כמו להאשים את גוגל במסירת מידע מטעה.
כדי להגיע ליצירות בסדר גודל של "מתיבתא" וברמת בקרת איכות מהסוג שאתה רוצה, צריך 1000 שנים.
אבל אחרי מהדורה אחת מלאה עם כל חסרונותיה, ניתן די בקלות להושיב מערכת עורכים שתסדר את הבעיות, והדבר נעשה ע"י עוז והדר במקביל לקידום פרוייקטים נוספים.
החוזר כתב:זוהי ההיסטוריה כולה על בוהן רגל אחת:
החוזר כתב:מן הסתם הצדק עמך. הסתמכתי על זכרוני. אנצל הזדמנות זו לשאול: באיזה שלב סאמעט פרש?
איש רגיל כתב:איני קשור לעניין, אך דומני שההתקפה על החוזר אינה במקומה, הוא צודק בחלק גדול מדבריו.
ולענין ההשוואה בין עוז והדר לאינצקלופדיה תלמודית, יעויין כאן איך מתקבלים אותם עובדים חדשים לאינצ', מעניין להשוות זאת לדרך להתקבל למתיבתא.
לייבעדיג יענקל כתב:כמו ברוב רובם של הויכוחים האמת נמצאת באמצע. א"א להכחיש שעוז והדר הוציאו לא מעט ספרים חלשים, אך גם א"א להכחיש שהם הוציאו הרבה ספרים טובים ומעולים.
ארזי ביתר כתב:איש רגיל, אתה צודק. אך החוזר בטענותיו, חזר שוב ושוב על כך שהקצב היה מהיר מידי. אם הקצב הוא העניין, הרי שהטענות יחזרו על עצמן גם באנצ"ת.
עשוי לנחת כתב:...וכך מעדיפים בני התורה, שמי שמיועד להיות ר"מ בעיון, הוא זה שיכתוב את העבודות...
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 81 אורחים