גילוי כתב:אשמח לקבל משמרת חיים (טוויל) פ"ג עמ' 40-50
גילוי כתב:אשמח לקבל משמרת חיים (טוויל) פ"ג עמ' 40-50
כהן כתב:אודה מאד למי שיוכל להוריד מספר בית הלל ,כגן, סי' י"ט יש"כ ושכמ"ה [אין לי אפשרות לציין עמודים כיון שאינם מצוינים בתחילת הספר]
איש רגיל כתב:אני זקוק למנחת חינוך מצוה צד [מכון ירושלים].
יבורכו מפי עליון כל העוזרים והמסייעים, ויראו בנחמה.
בן יצחק כתב:אני עוד תודה לר' יאיר על הנ"ל.
ועתה אני מבקש צילום מהספר המקומות הקדושים שטרן יחיאל תשס"ד עמוד 184 185
גילוי כתב:אני צריך בדחיפות שובע שמחות (יוסף) ח"א פרקים יב-יג
תודה
יאיר כתב:גילוי כתב:אני צריך בדחיפות שובע שמחות (יוסף) ח"א פרקים יב-יג
תודה
סעיף כתב:האם מישהו יכול בבקשה להעלות לי את מכתב החזון איש בענין 'חזרה' כשלומדים שוב ושוב את אותו דף הרבה פעמים זהו העמל התורה האמיתי וכו'.
בברכה
מאירי כתב:אני זקוק דחוף לספר "קובץ חידושים" - הר' הורליק, (מצוי באוצר בגרסאות החדשות), אם אפשר את הדפים על מס' ר"ה, ואם קשה אז לפחות על דפים כ- כה
סעיף כתב:האם מישהו יכול בבקשה להעלות לי את מכתב החזון איש בענין 'חזרה' כשלומדים שוב ושוב את אותו דף הרבה פעמים זהו העמל התורה האמיתי וכו'.
בברכה
איש רגיל כתב:אני זקוק לספר חיים באמונתם מעמוד 112 בעמודי האוצר עד עמוד 159 מעמודי האוצר.
נראה לי שזה צריך להיות מחולק לשלושה קבצים כך שהמאמץ הנדרש מהחברים הוא גדול יותר, וזכות המצוה גדולה אף היא.
תודה רבה מראש
אבי ישועה כתב:אני זקוק לעמוד 522 מספר שדה צופים - ראש השנה [הוצאה רביעית] / פרידמן, שמואל דוד בן יום טוב ליפא הכהן
http://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?1 ... 7111300218
תודה מראש!!!
יאיר כתב:איש רגיל כתב:אני זקוק לספר חיים באמונתם מעמוד 112 בעמודי האוצר עד עמוד 159 מעמודי האוצר.
נראה לי שזה צריך להיות מחולק לשלושה קבצים כך שהמאמץ הנדרש מהחברים הוא גדול יותר, וזכות המצוה גדולה אף היא.
תודה רבה מראש
יאיר כתב:עמ' 132-151
איש רגיל כתב:אודה למי שיעלה לי דבר שמואל (אליעזרוב) פסחים קיז:
יאיר כתב:חיים באמונתם 152-159:
יאיר כתב:איש רגיל כתב:אודה למי שיעלה לי דבר שמואל (אליעזרוב) פסחים קיז:
אמונת זרעים כתב:אודה למי שיעלה: ספר בני ציון-הרב שפירא חלק א' מעמ' 13 עד עמ' 35 בעמודי אוצה"ח, וכן שם מעמ' 186 עד עמ' 190 בעמודי אוצה"ח,
אך ורק באיכות גבוהה ולא ברזולוציה נמוכה!
תודה רבה
יאיר כתב:http://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?13809&&page=13
[אם תצטרך ב - PDF כתוב ובעז"ה אעלה אחרי חצות].
בן יצחק כתב:בבקשה לקבל צילום מהספר "ארץ ישראל בספרות התשובות" עמוד 153 מדפי האוצר
תודה רבה = א שיינע דאנק
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 355 אורחים