לב האבן כתב:פורסם כאן בעבר שהתוכנה החינמית K9 מאפשרת לחסום את הדפדפן לשעות מסויימת עיין כאן viewtopic.php?f=64&t=19928. אני הייתי רוצה להתקין תוכנה כזאת אך דא עקא שK9 הפסיקו את פעולתן. אולי מכיר מישהו תחליף לK9 בזה או דרך להתקין לK9 כעת. תודה.
ר_חיים_הקטן כתב:אצלנו יש http://www.webchaver.com אבל זה לא חינם. אבל עדיין כדאי.
לב האבן כתב:תודה רבה
אני רוצה להדגיש שאני לא מחפש סינון, אני מחפש תוכנה שחוסם את הדפדפן כליל לשעות מסוימות.
לב האבן כתב:תודה רבה
אני רוצה להדגיש שאני לא מחפש סינון, אני מחפש תוכנה שחוסם את הדפדפן כליל לשעות מסוימות.
לב האבן כתב:פורסם כאן בעבר שהתוכנה החינמית K9 מאפשרת לחסום את הדפדפן לשעות מסויימת עיין כאן viewtopic.php?f=64&t=19928. אני הייתי רוצה להתקין תוכנה כזאת אך דא עקא שK9 הפסיקו את פעולתן. אולי מכיר מישהו תחליף לK9 בזה או דרך להתקין לK9 כעת. תודה.
יושב סתר כתב:לא היית צריך מחשב חדש, אפשר בקלות למחוק את התוכנה [וכמובן אכמ"ל].
אני מעוניין להשאיר את התוכנה או אחרת דומה לה בשביל הסינון.
יושב סתר כתב:עקב התקלה לימדוני כיצד ניתן למחוק. באמת חבל. אשמח לקבל תוכנה חזקה שאין אפשרות למחוק [או שלא אדע מהאפשרות]
נהר שלום כתב:יושב סתר כתב:עקב התקלה לימדוני כיצד ניתן למחוק. באמת חבל. אשמח לקבל תוכנה חזקה שאין אפשרות למחוק [או שלא אדע מהאפשרות]
נטפרי
הפצת המעיינות כתב:לי אין בכלל ראש לכל הבאלאגנים של הסינונים האלו. מעדיף להגיד כמה פעמים הוקוס פוקוס וזהו זה
יושב סתר כתב:נהר שלום כתב:יושב סתר כתב:עקב התקלה לימדוני כיצד ניתן למחוק. באמת חבל. אשמח לקבל תוכנה חזקה שאין אפשרות למחוק [או שלא אדע מהאפשרות]
נטפרי
א. לא חינמי. ב. רוצים שאחליף את התשתית וכו'. אין לי ראש לזה, אני רוצה להתקין תוכנה וזהו.
יושב סתר כתב:יש לי כבר מס' שנים תוכנת סינון K9 ואני מאד מרוצה. כל הרשת חסומה מלבד 5 אתרים נבחרים, א' מהם הוא הפורום שברגע זה אני כותב את הדברים. את התוכנה התקין לי חבר ולא גילה לי את הסיסמה, כעת התברר שהוא עצמו שכח אותה.
לפני שבועיים התוכנה זיהתה את ג'ימייל כאתר שאינו ברשימה ומאז אין לי גישה למייל. דבר מטריד מאד.
כל נסיונות העקיפה עלו בתוהו.
מישהו אמר ש-K9 לא פעיל כבר תקופה ארוכה. אינני בקי בפרטים, זאת ידעתי עד לפני כשבועיים היה לי מייל וכעת לא. כמו"כ כל האתרים חסומים מלבד 4 שסימנתי מראש.
אודה לכל מי שיש בדל פיתרון לעניין העגום.
יושב סתר כתב:וסליחה מנטפרי על הנזק לפרנסתם.
הפצת המעיינות כתב:יושב סתר כתב:וסליחה מנטפרי על הנזק לפרנסתם.
פרנסתם? לוקחים 15 ש"ח לחודש...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 106 אורחים