מפרשי האוצר
חיפוש גוגל בפורום:

חסד ה' - שחזור קבצים!

גליונות שבועיים להורדה. עצה ותושיה בעניינים טכניים
שמר

חסד ה' - שחזור קבצים!

הודעהעל ידי שמר » ב' אוגוסט 27, 2018 10:26 pm

"אודה ה' מאד בפי ובתוך רבים אהללנו"
בעקבות קניית מחשב חדש והעברת הקבצים הישנים אבדו לי חידו"ת רבים.
ב"ה מצאתי דיסק און קי ישן בבית ולאחר שיחזור הקבצים מצאתי את אותו הקובץ (אמנם חסר אבל לפחות חלקו הגדול ישנו).

הייתי רוצה הסבר מהמבינים דכאן איך יכול להיות שגודל הזיכרון של האון קי הוא 16 ג' אבל בשיחזור מצאתי קבצים בלמעלה ממאה ג', איפה זה שמור?

נ.ב מוסר השכל לענייני דיומא (אלול) "עין רואה ואזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים" אפילו דברים קטנים שמחקת כבר מזמן.........

החושב

Re: חסד ה' - שחזור קבצים!

הודעהעל ידי החושב » ב' אוגוסט 27, 2018 10:55 pm

שמר כתב:נ.ב מוסר השכל לענייני דיומא (אלול) "עין רואה ואזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים" אפילו דברים קטנים שמחקת כבר מזמן.........

ועוד מוסר השכל וקריאה של חיבה: תגבו את החומר היקר לכם בענן בחינם ותמנעו מעצמכם עוגמת נפש. (גילוי נאות: הקישור שניתן כאן מזכה גם אותי בנפח נוסף בDROPBOX, אבל אני ממליץ בגלל שזה באמת שווה).

כדכד

הודעהעל ידי כדכד » ג' אוגוסט 28, 2018 11:29 am

שמר כתב:"אודה ה' מאד בפי ובתוך רבים אהללנו"
בעקבות קניית מחשב חדש והעברת הקבצים הישנים אבדו לי חידו"ת רבים.
ב"ה מצאתי דיסק און קי ישן בבית ולאחר שיחזור הקבצים מצאתי את אותו הקובץ (אמנם חסר אבל לפחות חלקו הגדול ישנו).

הייתי רוצה הסבר מהמבינים דכאן איך יכול להיות שגודל הזיכרון של האון קי הוא 16 ג' אבל בשיחזור מצאתי קבצים בלמעלה ממאה ג', איפה זה שמור?

נ.ב מוסר השכל לענייני דיומא (אלול) "עין רואה ואזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים" אפילו דברים קטנים שמחקת כבר מזמן.........

מה זה ג'? י יתכן שמידת הזכרון אינה באותה מידה. יש קילו ביטמגה בייט ויש ג'יגה בייט שזה הרבה יותר.

שמר

הודעהעל ידי שמר » ג' אוגוסט 28, 2018 1:17 pm

GB

חזור אל “עזר אחים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 57 אורחים