מנין כתב:משחת שיניים אינה צריכה כשרות לפסח. היא לא ראויה לאכילת כלב, ולכן גם אם יש בה חמץ מותר להשתמש בה בפסח ללא כשרות כלל.
יתן חן כתב:מנין כתב:משחת שיניים אינה צריכה כשרות לפסח. היא לא ראויה לאכילת כלב, ולכן גם אם יש בה חמץ מותר להשתמש בה בפסח ללא כשרות כלל.
חס ושלום!!!!
משחת שיניים ראויה אף למאכל אדם בשופי!
חייבת כשרות למהדרין!!
שטיינער כתב:יתן חן כתב:מנין כתב:משחת שיניים אינה צריכה כשרות לפסח. היא לא ראויה לאכילת כלב, ולכן גם אם יש בה חמץ מותר להשתמש בה בפסח ללא כשרות כלל.
חס ושלום!!!!
חייבת כשרות למהדרין!!
פעם ראשונה שאני שומע שיש אנשים שאוכלים דבר שנפסל מאכילת כלב,
[אמנם ודאי שאסור לך לאכול את זה בפסח מחמת דין אחשביה]
יתן חן כתב:מנין כתב:משחת שיניים אינה צריכה כשרות לפסח. היא לא ראויה לאכילת כלב, ולכן גם אם יש בה חמץ מותר להשתמש בה בפסח ללא כשרות כלל.
חס ושלום!!!!
חייבת כשרות למהדרין!!
עזריאל ברגר כתב:משחת שיניים לילדים מכילה חומרי טעם וכו', והילדים מלקקים אותה להנאתם, ואינני רואה שום צד להקל לגביה.
פרנקל תאומים כתב:עזריאל ברגר כתב:משחת שיניים לילדים מכילה חומרי טעם וכו', והילדים מלקקים אותה להנאתם, ואינני רואה שום צד להקל לגביה.
ומה לגבי 'בל יראה', לדבריך, האם היא חמץ נוקשה (בהנחה שיש בה חשש חמץ) או חמץ בעין?
אני שואל, כי כבר יותר מפעם אחת אירע לי ששכחתי להכניס את המשחות שיניים "החמציות" (גם 'לילדים') לארון המכור לנכרי, ובדיעבד התלבטתי האם אכן צריך למכור אותן.
מנין כתב:משחת שיניים אינה צריכה כשרות לפסח. היא לא ראויה לאכילת כלב, ולכן גם אם יש בה חמץ מותר להשתמש בה בפסח ללא כשרות כלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 106 אורחים