אוצר החכמה כתב:תמהני שכת"ר הגיב שוב להודעה ישנה שלי, שעליה הספיק כת"ר להביע את תמיהתו, שעליה כבר קיבל כת"ר ממני את הבהרתי המעודכנת כאן: viewtopic.php?f=17&t=23358&p=233572#p233565
הפעם, שלא כדרכך, דווקא אתה התבלבלת. אני הגבתי לתגובתך המעודכנת.
כשניסיתי לשלוח את ההודעה, התברר לי שבינתיים היספיק כת"ר לעדכן את הודעתו, מה שאילץ אותי לעשות העתק הדבק על הודעתי - תוך שאני מעתיק את הודעת כת"ר המעודכנת, והכל באשמתי, ועמו הסליחה.
לגופו של עניין, כבר היבהרתי "כמים הפנים לפנים". זאת אומרת, שאם דברי כת"ר רציניים אז כך גם דבריי, ואם דברי כת"ר בחיוך אז כך גם דבריי. ואם בחיוך אבל בקשר רציני אז כך גם דבריי.
אוצר החכמה כתב:אני ממש לא מבין מה אתה רוצה. מי דבר על לשאול את הזקנים. מדובר על מה שמבין כל בעל שכל מה שהתכוון הנביא זכריה.
אני בסך הכל התיייחסתי לדברי כת"ר, שתלה את דבריו בכך "שכל מי שאמר השנה בת"ב האבילה מבלי בניה והחריבה ממעונותיה לא בדיוק מרגיש שהתקיימה כבר נבואת זכריה". על זה התכוונתי להעיר, שאם כבר מתייחסים ל"הרגשה" (שהיא בהגדרה תופעה סוביקטיבית טהורה), אז צריך לברר לפחות גם מה "מרגישים" אותם זקנים וזקנות (אם יש כאלה) היושבים ברחובות ירושלים [שבין החומות] - שהרי הם נשוא העניין.