אני שואל על הכשר הרב לוין מארגנטינה על הבשר, מה הרמה של ההכשר, והשאלה היא רק לאלו שיש להם ידיעות אמיתיות בעניין, ולא השערות וכדו', מקובל כהכשר מצויין, לא פחות מהבד"ץ, שארית, רובין, ובפרט ששם מצויים רבבות של בהמות וכל שאלה מיד מוציאים החוצה והולך לשוק הכללי, וזה סברא שיהיה מאוד טוב, אבל עדיין צריך פיקוח גדול.
האם הרב לוין משתתף בכל שחיטה? לפני כמה שנים שמעתי משמיה דהגאון רבי מרדכי גרוס שליט"א שיש לסמוך על זה, השאלה היא האם היום זה גם כך?