ראש כתב:הבן שלי אמר לי שלא אכפת לו מה להתחפש, העיקר שיהיה רובה. בסוף הוא התחפש לכהן גדול עם רובה... שנה הבאה בטח יהיה ספר תורה עם רובה (ספרא וסייפא...).
ראש כתב:אם נשים לב לדבר מעניין. כל הבנים מחפשים כח וכל הבנות מחפשות יופי.הבנים שוטרים וחיילים וכד'. אף אחד לא מתכוון לציונות שבזה. ולכן מצחיק אותי המודעות שלא להתחפש לחיילים..., מה שמעניין את הילדים זו תחושת הכח. הבן שלי אמר לי שלא אכפת לו מה להתחפש, העיקר שיהיה רובה. בסוף הוא התחפש לכהן גדול עם רובה... שנה הבאה בטח יהיה ספר תורה עם רובה (ספרא וסייפא...).
כל הבנות כולם מחפשות יופי. כלה או מלכה או מלכת לילה (מה זה?) וכד'.
זו תחושה בסיסית שישנה בתוכינו עד גיל שבו מופיעה המודעות החברתית ביתר שאת. אז, החברה קובעת מה נחשב לתחפושת יפה וענינית, ולכן זה נעצר.
תוכן כתב:מה הלימוד בעבודת ה' שאנו צריכים ללמוד מזה שכמעט כל הילדות בנות 2-5 לערך מתחפשות לכלות. אם ההתחפשות לכלות היא דחף כל כך בסיסי, למה הן מפסיקות בערך מגיל שש-שבע?
ראש כתב:אם נשים לב לדבר מעניין. כל הבנים מחפשים כח וכל הבנות מחפשות יופי.הבנים שוטרים וחיילים וכד'. אף אחד לא מתכוון לציונות שבזה. ולכן מצחיק אותי המודעות שלא להתחפש לחיילים..., מה שמעניין את הילדים זו תחושת הכח. הבן שלי אמר לי שלא אכפת לו מה להתחפש, העיקר שיהיה רובה. בסוף הוא התחפש לכהן גדול עם רובה... שנה הבאה בטח יהיה ספר תורה עם רובה (ספרא וסייפא...).
כל הבנות כולם מחפשות יופי. כלה או מלכה או מלכת לילה (מה זה?) וכד'.
זו תחושה בסיסית שישנה בתוכינו עד גיל שבו מופיעה המודעות החברתית ביתר שאת. אז, החברה קובעת מה נחשב לתחפושת יפה וענינית, ולכן זה נעצר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים