זאב ערבות כתב:ויותר גרוע, אין יותר מקומות חניה, אז חונים במעבר ומשאירים פתח שרק מכונית קטנה יכולה לעבור, והנה מגיעה משאית והמעבר נחסם ושירת מכוניות מצפצפות ואין מושיע, עד שבעל המכונית מגיע בבהילו ואומר רק קניתי חפץ אחד...
ויותר גרוע:
אותם אנשים שמשאירים רכב בחניה כפולה [באורות מהבהבים, או רכב מכובה], חונים על הנתיב כי "אני רק קונה משהו" [ומי אמר לך כמה תתעכב בינתיים? ומי אמר שלחצי דקה זה כן בסדר?] ובינתיים הרכב האחד שלהם
חוסם נתיב שלם ודוחק את כל תנועת המכוניות ברחוב לנתיב אחד, ויוצר צוואר בקבוק עם השפעה הרחק לאחור, ועם בעיות בין נהגים שצריכים לפתע להצטמצם משני נתיבים לאחד.
ויותר גרוע:
אותם אנשים שחונים כנ"ל באמצע הנתיב אפילו בלי לצאת מהרכב, אלא הוא מעיין בטלפון שלו בנחת, כשהרכב שלו חוסם נתיב שלם, בין אם הוא ממתין למישהו ובין אם הוא פשוט רוצה לעיין בטלפון שלו בנחת. [וגם כשאתה צופר לו או שואל אותו איך הוא עושה את זה הוא מביט בך בעליונות וזלזול כאילו אתה שרץ שלא זוקק התייחסות בכלל].
אבל אני לא יודע אם זה ראוי להיקרא שיגעון, אולי כלימוד צד זכות, כי בדר"כ אני רואה זאת כרשעות, מושחתות עמוקה מאד. אני ואפסי, העולם שייך לי ושכולם יקפצו.