יצא מפי כתב:מי יתן קישור לתגובת הרב יואל קטן באחד מקבצי המעיין האחרונים (בענין מכתב החזו"א על ענין ארצנו) בו משבח הרבה את הפורום ואף כותב כי השמועות אומרות שהרבה מהכותבים בו הם אנשים תורניים מובהקים מהם ראשי כוללים וכו', עיי"ש.
אליסף כתב:ברוך שובך לשלום 'זאב ערבות'!
הוה אמינא כתב:אליסף כתב:ברוך שובך לשלום 'זאב ערבות'!
גא"מ.
אהרן תאומים כתב:הוה אמינא כתב:אליסף כתב:ברוך שובך לשלום 'זאב ערבות'!
גא"מ.
גם אני מצטרף
א מבקש כתב:ישנם חברי פורום שמעלים חלקים מספריהם או מאמריהם.
נוריאל עזרא כתב:גא"מ
זאב ערבות כתב:.
אשרי יושבי ביתך כתב:גא"מ.
יאיר אתמר כתב:גא"מ!
גל של אגוזים כתב:בקונטרס 'ויגשו לשבור הדלת' שבא כמענה על קונטרס 'הכצעקתה' הובא 'צילום מסך' מא' ההודעות באתרא הדין.
זאב ערבות כתב:בספר עמודים בספר העברי מאת ר' יעקב שמואל שפיגל חלק תלמיד עורך עמ' 406 בהערה 37 בסופה כותב שמודה לי על שהפניתי אותו למקור שמועות מהחזון איש בספר גן נעול. אך הדבר תמוה כיוון שלא זכור לי שהפניתי אותו בפרטיות למקור זה אלא יותר יתכן שהפניתי אותו לכאן https://forum.otzar.org/viewtopic.php?f ... 9C#p427162, ובאשכול זה כתבתי תחת הניק כרמל בציקלונו והוא ידע זאת אך פרסם את הדבר בספרו בשמי (כך לפחות זכור לי).
גביר כתב:זאב ערבות כתב:בספר עמודים בספר העברי מאת ר' יעקב שמואל שפיגל חלק תלמיד עורך עמ' 406 בהערה 37 בסופה כותב שמודה לי על שהפניתי אותו למקור שמועות מהחזון איש בספר גן נעול. אך הדבר תמוה כיוון שלא זכור לי שהפניתי אותו בפרטיות למקור זה אלא יותר יתכן שהפניתי אותו לכאן viewtopic.php?f=62&t=37320&p=427162&hilit=%D7%92%D7%9F+%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C#p427162, ובאשכול זה כתבתי תחת הניק כרמל בציקלונו והוא ידע זאת אך פרסם את הדבר בספרו בשמי (כך לפחות זכור לי).
ועוד שם עמ' 238 הערה 29 [שם גם ציטוט מכתב מר"ש אשכנזי] מפנה לאתרא קדישא הדין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 280 אורחים