זאב ערבות כתב:ואכן אני מודה ומתודה שאני אחד מאותם וותיקים שכותבים ברמה ירודה ורדודה ולכן מוחקים הרבה את הודעותי למרות כבודי הרב.
עבד הבורא כתב:זאב ערבות כתב:ואכן אני מודה ומתודה שאני אחד מאותם וותיקים שכותבים ברמה ירודה ורדודה ולכן מוחקים הרבה את הודעותי למרות כבודי הרב.
מודעות עצמית זה דבר חשוב..
זאב ערבות כתב:עבד הבורא כתב:זאב ערבות כתב:ואכן אני מודה ומתודה שאני אחד מאותם וותיקים שכותבים ברמה ירודה ורדודה ולכן מוחקים הרבה את הודעותי למרות כבודי הרב.
כדאי שתפנים את דבריך, להצטרף לפורום ותוך כמה ימים להתחיל בהודעות מתריסות ובהשמצות אישיות זו תרבות אנשים...
עבד הבורא כתב:זאב ערבות כתב:עבד הבורא כתב:זאב ערבות כתב:ואכן אני מודה ומתודה שאני אחד מאותם וותיקים שכותבים ברמה ירודה ורדודה ולכן מוחקים הרבה את הודעותי למרות כבודי הרב.
כדאי שתפנים את דבריך, להצטרף לפורום ותוך כמה ימים להתחיל בהודעות מתריסות ובהשמצות אישיות זו תרבות אנשים...
עדיף להתריס שבועיים מאשר לכתוב הודעות רדודות ומטופשות שנים ע''ג שנים
איש_ספר כתב:המשך סגנון שכזה יוביל לחסימה (לצערי)
עובר ושב כתב:ומסתבר שצריך לבדוק היטב את הניקים החדשים... (שלושת הניקים המפגינים הצטרפו לפורום בחודשים האחרונים, כמה מפתיע).
אבי-העזרי כתב:עובר ושב כתב:ומסתבר שצריך לבדוק היטב את הניקים החדשים... (שלושת הניקים המפגינים הצטרפו לפורום בחודשים האחרונים, כמה מפתיע).
אין מה לבדוק, אני באמת משתתף חדש,
למרות שכבר נחשדתי (באישי) כמתחדש,
הטעות שלי היתה שבאחת הפעמים כתבתי על עצמי "בניק הקודם", ושאלוני באישי מהו הניק הקודם שלך ?
והשבתי שהייתי צריך לכתוב בהודעה הקודמת (פשוט חוסר נסיון).
לאידך ל"אוהב ציון" הגבתי לא מזמן, "מה המקור לידיעה שהעלית"?, והוא השיב: "זה תת פורום של מנא הני מילי, ואני מחפש לדבר הזה מקור". - (וזו לא הסבאה מצידי, או קיי ?).
תופעת המחיקות נודעה לי לראשונה בטעות. בחיטוט גרידא הגעתי לאשכול "זאב זאב".
(גם אז נחשדתי על ידו ממש, ש"בקיאותי" בנבכי הפורום מראה שאני מתחדש, אבל לא היא - סתם חטטנות וצירוף מקרים).
משם הבנתי שזו תופעה נפוצה, ולזכרוני התלוננו שם גם ש"אין עם מי לדבר".
כך שהתמונה שהתקבלה אצלי היא שאין מדיניות ברורה.
אח"כ כתבו לי באישי (בסיטואציות נוספות), אנשים נוספים ש"נפגעו מכך".
גם לי עצמי נמחקה הודעה, ואשכול מסויים. יכול להיות שאני כותב ברמה מאד ירודה, או אולי זהו אחד מהאשכולות המטופשים עליהם דיבר זאב ערבות.
(סביר להניח שההודעה שנמחקה לי, זה משום שלא נהגה כבוד בכללות עיריית ב"ב, אך לא פגעתי במישהו אישי, לעומת הודעה אחרת באותו אשכול, שהעלתה ביקורת ישירה ועקיצה אישית כלפי אישיות מוכרת, ולא נמחקה. זה הצטרף אצלי לתחושה ההיא מ"זאב זאב").
אילו תהיה מדיניות ברורה וידועה, מהו אשכול ראוי ומהו אשכול מטופש, אילו ישאירו לפחות למי שכתב טקסט ארוך אפשרות לשחזר באישי עותק לאחר המחיקה [בתנאי שלא יעלה שוב], כי בריהטת הכתיבה לא תמיד נח לכותב להעתיק בעצמו, כי הוא לא חולם שימחקו לו. אז אנשים לא היו כועסים כ"כ.
עכ"פ ייש"כ לגבאי המסור שקורא אלפי הודעות, וייש"כ להנהלה בכלל.
איש_ספר כתב:שמע נא. הפורום הוא לא פורום חדשותי, לא פורום של תושבי בני ברק (או כל עיר אחרת). פורום תורני ! וכל השאר, הם פחות מרקחות וטבחות. אולי בחינת וחגור נתנה לכנעני. ובבקשה אל תגיב כעת במגילה חדשה.
אבי-העזרי כתב:איש_ספר כתב:שמע נא. הפורום הוא לא פורום חדשותי, לא פורום של תושבי בני ברק (או כל עיר אחרת). פורום תורני ! וכל השאר, הם פחות מרקחות וטבחות. אולי בחינת וחגור נתנה לכנעני. ובבקשה אל תגיב כעת במגילה חדשה.
אז בקצרה:
הודעתי שנמחקה, הועלתה ב"פורום התורני" כי בשגעון ינהג שאתה בראת, ועסקה בב"ב אגב גררא.
האשכול שנמחק עסק בנושא השקפתי (תורתו אומנותו) במדור ההשקפתי 'אספקלריא', ויש רבים כמוהו.
איש_ספר כתב:ראשית, עם ההשתפות בצערם של אלו שדברם נמחקו, אני מבקש לחזק ידי הגבאי העושה מלאכתו באמונה.
שנית, חשבתי לתקן דבר חדש, כל כותב שאין לו חמש מאות הודעות לפחות לא יורשה לכתוב באספקלריא.
כותב שלא עומד בתנאי סף זה, ימחקו הודעותיו (באספקלריא).
אבדוק אפשרות טכנית לאכוף את זה.
זאב ערבות כתב:תיקון טוב וחשוב, והייתי מציע דבר נוסף, שכל ניק חדש הנרשם לפורום צריך לחכות פסק זמן של חודש, או שלשים יום (או משהו בסגנון) לפני שמורשה לכתוב הודעות כלשהן. הדבר יסנן הרבה שנרשמים רק בשביל להשאיר הודעה אחת ונעלמים, או ניקים קיימים הרוצים להגיב בלי שידעו שזה כבר ניק קיים וידוע.
איש_ספר כתב:עבד הבורא והגראדנער יצאו לחרות עולם!
בן מיכאל כתב:לא כדאי, כך נפסיד הרבה כותבים שהצטרפו רק בשביל הודעה אחת, והביאו איתם הודעות הרבה..
אליסף כתב:איש_ספר כתב:עבד הבורא והגראדנער יצאו לחרות עולם!
גראדנער? מאי האי?
אליסף כתב:אני פותח כאן עצומה להפסיק עם משטר המחיקות השרירותיות והמטופשות. או להעביר את הגבאי מכהונתו (בהנחה שמדובר בהתנדבות, חלילה לי מלפגוע בפרנסתו של יהודי המתפרנס נעבאך ממחיקות).
קשה לעבור לפורום אחר, במיוחד שיש כאן כוחות מעולים כאיש ספר, מה שנכון נכון, צופה ומביט, בריושמא ועוד חכמים גאונים וחריפים, אך נמאס!!
איש_ספר כתב:ראשית, עם ההשתפות בצערם של אלו שדברם נמחקו, אני מבקש לחזק ידי הגבאי העושה מלאכתו באמונה.
שנית, חשבתי לתקן דבר חדש, כל כותב שאין לו חמש מאות הודעות לפחות לא יורשה לכתוב באספקלריא.
נוריאל עזרא כתב:פעמים כשהעיר לי הרב הגבאי שליט"א עשה זאת בפרטי!
בן מיכאל כתב:זאב ערבות כתב:תיקון טוב וחשוב, והייתי מציע דבר נוסף, שכל ניק חדש הנרשם לפורום צריך לחכות פסק זמן של חודש, או שלשים יום (או משהו בסגנון) לפני שמורשה לכתוב הודעות כלשהן. הדבר יסנן הרבה שנרשמים רק בשביל להשאיר הודעה אחת ונעלמים, או ניקים קיימים הרוצים להגיב בלי שידעו שזה כבר ניק קיים וידוע.
לא כדאי, כך נפסיד הרבה כותבים שהצטרפו רק בשביל הודעה אחת, והביאו איתם הודעות הרבה..
דרומי כתב:מנסיון שלי:
עוד זאת, כנראה שיש זמנים מסויימים - לפעמים ארוכים - שבהם אינו פעיל, ואז אפשר לעשות מה שרוצים... אלא שבהעדר הודעה מראש זה לא עוזר הרבה.
הרואה כתב:איש_ספר כתב:ראשית, עם ההשתפות בצערם של אלו שדברם נמחקו, אני מבקש לחזק ידי הגבאי העושה מלאכתו באמונה.
הרעיון טוב, רק לענ"ד 500 זה ממש הרבה, אפשר לעשות 100, אני לא חושב שהבעיה פה זה אלו שכבר כתבו 300 הודעות, ואם הם עדיין בעייתיים גם מגבלה של 500 לא תפתור את הבעיה.
בנוסף די ברור שמגבלה כזאת תעביר חלק גדול מהדיונים פה לתוך אשכולות אחרים ויהיה יותר קשה לסנן, וגם יותר תלונות על מחיקות.
הרואה כתב:לפי איך שזה נראה הגבאי בעצמו מודע לכותבים האלו ועובדה שלא לכולם כאן נותנים להתבטא באופן שווה, ועל אף שיש לי הערות פה ושם על מחיקות לא מוצדקות בסך הכל נראה שהגבאי עושה את מלאכתו נאמנה.
אם כבר אבקש להעלות לדיון מחדש את העיסוק ברבנים חיים.
כל תקופה אני קורא באלון בכות על עוד חכם שנפטר שהייתי שמח לדעת עליו יותר בחייו ואולי לזכות לקבל ממנו משהו.
חבל שעקב בעיות שהיו בעבר על עיסוק ברבנים חיים חסמו לגמרי כל דיון בנושאים אלו.
אליסף כתב:משהו מוזר בשיח הזה
הגבאי הוא ילד גדול ויכול לדברר את עצמו.
שיתכבד ויסביר את עצמו לצבור אחת ולתמיד.
ואם אין נפשו לויכוחים על דבריו - שינעל את האשכול כיד ה' הטובה עליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 145 אורחים