המעיין כתב:זה נכון אבל חבל לי שהכותבים הטובים שאני נהנה מדבריהם עוסקים בזה ולא בדברים הטובים.
עובר ושב כתב:יש לתמוה... לך תהיה חילוני, לפחות תהנה קצת בעולם הזה. למה תירש תרתי גיהנום?
פלתי כתב:עובר ושב כתב:יש לתמוה... לך תהיה חילוני, לפחות תהנה קצת בעולם הזה. למה תירש תרתי גיהנום?
יש לתמוה על מי שחושב שהחילוני נהנה בעולם הזה יותר ממי ששומר תורה ומצוות. עולם הפוך.
לעצם הענין באמת הנושאים הלעוסים האלו כבר מזמן עברו את הטעם הטוב. והרבה פעמים מביאים לידי גיחוך.
עובר ושב כתב:אתה צודק, אבל החילוניים של היום באמת סובלים מאוד. והחרדים שחוזרים בשאלה, מתאבדים לאחר מכן.
עובר ושב כתב:אתה צודק, אבל החילוניים של היום באמת סובלים מאוד. והחרדים שחוזרים בשאלה, מתאבדים לאחר מכן.
המעיין כתב:יש פה כמה נושאים (פאות סמארטפונים אולי גם בדצ"ים) שמסתובבים כל הזמן שוב ושוב ולא נוסף בהם שום דבר ואפילו אם נוסף זה חסר ערך.
זה משהו יוצא דופן אפילו יחסית לנושאים שמחזיקים מעמד הרבה זמן.
מה דעתכם אולי הגיע הזמן שנעשה פה קצת תענית דבור בעניין הזה. פותחים בפורום הזה אשכולות בנושאים אחרים תורניים ומעניינים לא עדיף שנעסוק בהם?
תגידו לי מה אתה מתערב? לא רוצה אל תסתכל ואפילו אתה יכול לעשות סינון לאשכולות האלה.
זה נכון אבל חבל לי שהכותבים הטובים שאני נהנה מדבריהם עוסקים בזה ולא בדברים הטובים.
עובר ושב כתב:מילא אנשים שנלחמים מלחמתה של תורה עבור כסף, עוד אפשר להבין. גם לומדים תורה, גם מצילים את הציבור מבעיות בשלום בית ומאיבוד ממון לחינם וגם מקבלים כסף (1000 ש"ח על כל הודעה, לא כולל מע"מ).
אבל אנשים שמוציאים שם רע ומאבדים את העולם הבא שלהם ברגע אחד - עליהם באמת יש לתמוה... לך תהיה חילוני, לפחות תהנה קצת בעולם הזה. למה תירש תרתי גיהנום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 99 אורחים