נשר כתב:יש למישהו הסבר למה אתרוג חוסם את האתר הנ"ל
חברא כתב:זהו רעיון מצויין למשל למשלוח הזמנות; מעלים את ההזמנות לאתר, מציינים רשימת כתובות, ובעלי האתר שולחים זאת.
חברא כתב:ביררתי אצלם.
כרגע הדפסת כל תוכן שהוא, הוא על נייר A4 בעובי סטנדרטי (80 גרם), ואין אפשרות לבחור עובי אחר.
ארזי ביתר כתב:עם
אויבער חכמניק כתב:אני מצטט מפרוג:
קצת לא מובן הרעיון של האתר, אבל בלי קשר חוששני שקצת מוגזם לדרוש מאנשים כסף בשעת ההרשמה, עוד לפני שמראים להם אפילו את 'דף הבית' של האתר אליו הם נרשמים....
ברוב האתרים שאני מכיר לא צריך אפילו הרשמה בכדי לצפות בתכני האתר, רק בשביל להוריד וכדו' צריך להרשם ואולי גם לשלם, אבל לדרוש הרשמה ותשלום עוד לפני שיודעים על מה??? זה אפילו לא "חתול בשק"....
ומישהו נוסף כתב שם:
מישהו השקיע פה....
דווקא אותי לא כ"כ מלחיץ לשלם 30 שקל על הניסוי הזה
אגב, הם כותבים בפרוספקט שהם מזכים בהחזר כל מי שמעוניין בכל זמן....
לדעתי זה באמת מוזר שלא שייך לראות לפני שאתה מכניס כסף, אולם מכיון שראיתי שהם מתחייבים לתת החזר כספי נרשמתי. המיזם נראה באמת נפלא, אולם לביינתים הוא לא מספק אותי מידי. היות שזה היה אחר שעות הפעילות שלהם, שלחתי להם דרך 'צור קשר' שאני מעוניין בהחזר כספי, ולא עברו כי אם כמה דקות וקיבלתי טלפון עם השאלה מה המספר חשבון שלי בשביל לזכות אותי, ולא שאלו אותי כלל למה עזבתי, ואם זה לא מצא חן בעיני כמו רוב האתרים האחרים שהיו שואלים אותי (ואני דווקא לא נגד, כל עוד וזה יביא אותם להשתפר...), ואפילו כשהתחלתי להסביר אמר לי ההוא מעבר לקו שאני לא צריך והוא פשוט מזכה אותי מייד. כך שאולי מהאתר פחות התפעלתי, אבל מהיושר והאמינות בהחלט התפעלתי. מומלץ בחוץ לכל מי שחשש עד כה...
אלחנן35 כתב:אויבער חכמניק כתב:אני מצטט מפרוג:
קצת לא מובן הרעיון של האתר, אבל בלי קשר חוששני שקצת מוגזם לדרוש מאנשים כסף בשעת ההרשמה, עוד לפני שמראים להם אפילו את 'דף הבית' של האתר אליו הם נרשמים....
ברוב האתרים שאני מכיר לא צריך אפילו הרשמה בכדי לצפות בתכני האתר, רק בשביל להוריד וכדו' צריך להרשם ואולי גם לשלם, אבל לדרוש הרשמה ותשלום עוד לפני שיודעים על מה??? זה אפילו לא "חתול בשק"....
ומישהו נוסף כתב שם:
מישהו השקיע פה....
דווקא אותי לא כ"כ מלחיץ לשלם 30 שקל על הניסוי הזה
אגב, הם כותבים בפרוספקט שהם מזכים בהחזר כל מי שמעוניין בכל זמן....
לדעתי זה באמת מוזר שלא שייך לראות לפני שאתה מכניס כסף, אולם מכיון שראיתי שהם מתחייבים לתת החזר כספי נרשמתי. המיזם נראה באמת נפלא, אולם לביינתים הוא לא מספק אותי מידי. היות שזה היה אחר שעות הפעילות שלהם, שלחתי להם דרך 'צור קשר' שאני מעוניין בהחזר כספי, ולא עברו כי אם כמה דקות וקיבלתי טלפון עם השאלה מה המספר חשבון שלי בשביל לזכות אותי, ולא שאלו אותי כלל למה עזבתי, ואם זה לא מצא חן בעיני כמו רוב האתרים האחרים שהיו שואלים אותי (ואני דווקא לא נגד, כל עוד וזה יביא אותם להשתפר...), ואפילו כשהתחלתי להסביר אמר לי ההוא מעבר לקו שאני לא צריך והוא פשוט מזכה אותי מייד. כך שאולי מהאתר פחות התפעלתי, אבל מהיושר והאמינות בהחלט התפעלתי. מומלץ בחוץ לכל מי שחשש עד כה...
קצת לא הבנתי מתגובתך מה הם הסיבות לזה שביקשת את כספך בחזרה .
ממה לא היית מרוצה?
אויבער חכמניק כתב:משהו פה חשוד בעיני...
יש לי הרגשה שאתה מהצוות של 'פרינט מייל' או משהו כזה...
בחיפוש אחר הודעות המשתמש מתברר שהצטרפת אך לפני כמה ימים, ושכל ההודעות שלך הם במסגרת זו של אשכול 'אתר פרינט מייל'...
שמא תאמר שאני מתנגד, אז זהו שלא, זה טוב מאד לשמוע את דעת הקהל על מנת להשתפר וכדו', אבל דווקא משום כן אינך צריך להסתתר...
אויבער חכמניק כתב: מהיושר והאמינות בהחלט התפעלתי. מומלץ בחוץ לכל מי שחשש עד כה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 104 אורחים