חכם באשי כתב:סענדער,
המלצה שלי, קח פסק זמן של כמה ימים, ותלמד הקלדה בשיטה עיוורת, ותחסוך את בעיית הגרשיים והסוגריים העגולים (וגם תחסוך הרבה מאוד מאוד זמן).
בדוק ומנוסה.
המלצה שלי, קח פסק זמן של כמה ימים, ותלמד הקלדה בשיטה עיוורת, ותחסוך את בעיית הגרשיים והסוגריים העגולים (וגם תחסוך הרבה מאוד מאוד זמן).
בדוק ומנוסה.
אוצר החכמה כתב:תוסיף ךפקודת המקרו גם חזרה אחורה
קונה הכל כתב:אוצר החכמה כתב:תוסיף ךפקודת המקרו גם חזרה אחורה
צל"ש!
איך לא חשבתי על זה...
בדוק ומנוסה.
שמואל ברמה כתב:ובכלל יכול ועדיף דרך כלל להשתמש בגרשיים בצורה זו.
שמואל ברמה כתב:ובכלל יכול ועדיף דרך כלל להשתמש בגרשיים בצורה זו.
סענדער כתב:*הקיצור להערת שוליים הינו 3 מקשים , אפשר להוסיף סמל לסרגל הכלים, אך חזור מהערת שולים למקום בו אחזתי יש רק על ידי גלילה וגרירת הסמן, האם יש קיצור לזה.
קונה הכל כתב:חכם באשי כתב:סענדער,
.
====
ול'בעיית' הסוגריים העגולים, אני עשיתי פקודת מאקרו שבלחיצת כפתור אחד נהיה הסימון (), אלא שאז אני צריך לחזור אחורה אל תוך הסוגריים ולהקליד
פרי יהושע כתב:כעת התחלתי לסמם דף כמו (ע':) וכשה בוורד יוצא מעין סמלון אימג' וזה די מעצבן, איך להתגבר להרחיק את הסימונים זמ"ז או שיש דרך אחרת?.
צורב מתחיל כתב:פרי יהושע כתב:כעת התחלתי לסמם דף כמו (ע':) וכשה בוורד יוצא מעין סמלון אימג' וזה די מעצבן, איך להתגבר להרחיק את הסימונים זמ"ז או שיש דרך אחרת?.
באפשרויות וורד חלונית הגהה, יש לפתוח את "אפשרויות תיקון שגיאות אוטומטי" ולמחוק את הנצרך. הפרצופים הנ"ל מופיעים בתחילת הרשימה.
פרי יהושע כתב:צורב מתחיל כתב:פרי יהושע כתב:כעת התחלתי לסמם דף כמו (ע':) וכשה בוורד יוצא מעין סמלון אימג' וזה די מעצבן, איך להתגבר להרחיק את הסימונים זמ"ז או שיש דרך אחרת?.
באפשרויות וורד חלונית הגהה, יש לפתוח את "אפשרויות תיקון שגיאות אוטומטי" ולמחוק את הנצרך. הפרצופים הנ"ל מופיעים בתחילת הרשימה.
ייש"כ, אבל היכן נמצא החלונית הגהה הזו אני לא מוצא.
צורב מתחיל כתב:בחלון אפשרויות, תוכל לראות אותה בלחיצה על סמל וורד שבצד ימין של המסך.
איש גלילי כתב:צורב מתחיל כתב:בחלון אפשרויות, תוכל לראות אותה בלחיצה על סמל וורד שבצד ימין של המסך.
לא על הסמל של וורד, אלא על לשונית 'קובץ' (אולי זה תלוי באיזה גירסת וורד אתה משתמש).
פרי יהושע כתב:כעת התחלתי לסמם דף כמו (ע':) וכשה בוורד יוצא מעין סמלון אימג' וזה די מעצבן, איך להתגבר להרחיק את הסימונים זמ"ז או שיש דרך אחרת?.
קונה הכל כתב:חכם באשי כתב:סענדער,
====
ול'בעיית' הסוגריים העגולים, אני עשיתי פקודת מאקרו שבלחיצת כפתור אחד נהיה הסימון (), אלא שאז אני צריך לחזור אחורה אל תוך הסוגריים ולהקליד
הוגה ומעיין כתב:וכמובן מיד מבטלים עם קונטרול+Z וחוזרים לכתיבה הרצינית.
הכתב והמכתב כתב:קונה הכל כתב:חכם באשי כתב:סענדער,
====
מישהו יכול להדריך אותי איך עושים זאת?
אוצר החכמה כתב:אני לא משתמש בוורד אבל עניין אותי איך עושים ובדקתי.
תבחר תצוגה מקרו הקלטת מקרו .
תקיש () וחץ ימינה. (בדרך הזאת אתה ממקם כבר את הסמן במקום הנכון שלא כמו שנכתב למעלה)
תלחץ מקרו עצור הקלטה ותשים לב באיזה שם זה נשמר.
תלחץ קובץ /אפשרויות/התאמה אישית של רצועת הכלים / קיצורי מקשים התאמה אישית
תבחר בצד ימין בקטגוריות פקודות מקרו
תבחר בצד שמאל את פקודת המאקרו לפי השם בה נשמרה
ותקיש בתיבת הטקסט המתאימה את צירוף המקשים בו אתה בוחר לביצוע המקרו.
תסגור את התיבות הפתוחות (סגור/ אישור) וזהו. בהצלחה.
הכתב והמכתב כתב:הצליח ב"ה.
וסליחה על ההטרחה - האם אין דרך ליצור מקש בודד כפונקציה?
שברי לוחות כתב:ואיך יכולים לבחור את כל הסוגריים שבמסמך, כגון להקטין את כל המראי מקומות בבת אחת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים