אברהם כתב:אני מבקש להתייעץ בכם בשאלה הבאה:
יוסף חיים אוהב ציון כתב:יש הפצה שנקראת יסודי ממליץ מאד.
טוב וחסד כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:יש הפצה שנקראת יסודי ממליץ מאד.
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום על ההפצה הזאת
נוריאל עזרא כתב:אברהם כתב:אני מבקש להתייעץ בכם בשאלה הבאה:
מה עשית בסוף? ואיזה תובנות יש לך אחרי מעשה?
אברהם כתב:נוריאל עזרא כתב:אברהם כתב:אני מבקש להתייעץ בכם בשאלה הבאה:
מה עשית בסוף? ואיזה תובנות יש לך אחרי מעשה?
לא הפצתי!
התייאשתי.
המפיצים לא מתעסקים עם ספרים בעלי כריכה רכה
חבל מאד
חד ברנש כתב:הלוואי.
יש רצון, צריך רק אחד שייקח על עצמו את הארגון.
א. למשל, יתכן שע"י האשכול יִמָּצא גם פתרון לבעייתו של בעל־החנות.זאב ערבות כתב:[א] . . בעל חנות במאנסי אמר לי שאינו מקבל יותר ספרים ממחברים פרטיים מכיוון שאין לו יכולת לעקוב אחר המכירות ולחפש את המוכר לשלם לו וכו' וכו' ויש לו ארגזים שלימים של ספרים מסוג זה שיושבים אצלו במחסן.
[ב] דרך טובה היא ללכת לישיבות הגדולות וכמעט בכל ישיבה יש שולחן לספרים חדשים ושמים קופה קטנה ליד הספר.
לבי במערב כתב:א. למשל, יתכן שע"י האשכול יִמָּצא גם פתרון לבעייתו של בעל־החנות.זאב ערבות כתב:[א] . . בעל חנות במאנסי אמר לי שאינו מקבל יותר ספרים ממחברים פרטיים מכיוון שאין לו יכולת לעקוב אחר המכירות ולחפש את המוכר לשלם לו וכו' וכו' ויש לו ארגזים שלימים של ספרים מסוג זה שיושבים אצלו במחסן.
[ב] דרך טובה היא ללכת לישיבות הגדולות וכמעט בכל ישיבה יש שולחן לספרים חדשים ושמים קופה קטנה ליד הספר.
ב. אה"נ. וגם בזה, ניתן לתאם שינוע מרוכז של ספרים לישיבות.
אברהם כתב:נוריאל עזרא כתב:אברהם כתב:אני מבקש להתייעץ בכם בשאלה הבאה:
המפיצים לא מתעסקים עם ספרים בעלי כריכה רכה
חבל מאד
דרומי כתב:גם רמב"ם
דרומי כתב:האמת חייבת להיאמר, כי יש תועלת עצומה בכל הספרים שיוצאים לפחות בשביל מחבריהם...
אַל דאגה: אכן גם 'הצד שלהם' מובן בעיני היטב, אך בכ"ז עדיין אעדיף כי הם אלו שיצטרכו להבין את ה[מחברים וה]לקוחות...זאב ערבות כתב: . . צריך גם להבין את המפיצים . .
דרומי כתב:לא לזה התכוונתי.
התכוונתי שכאשר מחבר כותב ספר הוא צריך ללמוד טוב וזה 'מחיה' אותו בלימודו.
לבי במערב כתב:אַל דאגה: אכן גם 'הצד שלהם' מובן בעיני היטב, אך בכ"ז עדיין אעדיף כי הם אלו שיצטרכו להבין את ה[מחברים וה]לקוחות...זאב ערבות כתב: . . צריך גם להבין את המפיצים . .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים