אשי ישראל כתב:על ספר דניאל:
אשי ישראל כתב:על ספר שופטים:
תלמיד-חכמים כתב:ז) ביאורי ראשונים, או אחרונים חשובים, שלא נדפסו במקר"ג המצויים.
'ספר הביאור' - פירושו של ר' תנחום הירושלמי לנביאים. יצא לאור על תרי עשר ע"י ה' שי. יצא גם הפירוש לאסתר ע"י מכון האוצר. פירש עוד מספרי הנביאים, איני יודע אם יצאו לאור.
פולסברג כתב:הספרים הנפלאים נחלת שמעון, על ספרים רבים מנ''ך.
בעיון לעומק ורוחב הסוגיות, מה שיוצא מהפסוקים. מת''ח א' מבולטימור בארה''ב.
לדעתי, מילא חלל אדיר.
אשי ישראל כתב:הרשימות שערכתי לעיל עוזרות לדעתכם באופן משמעותי? התגובות המעטות כאן יוצרות אצלי תחושה שזה לא עזרה משמעותית.
אבל אם תכתבו לי באישי שהתשובה חיובית, אולי אעשה על עוד ספרים.
אשי ישראל כתב:הרשימות שערכתי לעיל עוזרות לדעתכם באופן משמעותי? התגובות המעטות כאן יוצרות אצלי תחושה שזה לא עזרה משמעותית.
וְע֥וֹד בָּהּ֙ שְׁלִ֣ישִׁיָּ֔'.במסתרים כתב:עוד על הנושא
חרסון כתב:אשי ישראל כתב:הרשימות שערכתי לעיל עוזרות לדעתכם באופן משמעותי? התגובות המעטות כאן יוצרות אצלי תחושה שזה לא עזרה משמעותית.
קהלת יא:
א שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל פְּנֵי הַמָּיִם כִּי בְרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ. ו בַּבֹּקֶר זְרַע אֶת זַרְעֶךָ וְלָעֶרֶב אַל תַּנַּח יָדֶךָ כִּי אֵינְךָ יוֹדֵע אֵי זֶה יִכְשָׁר הֲזֶה אוֹ זֶה וְאִם שְׁנֵיהֶם כְּאֶחָד טוֹבִים.
ברשת האינטרנט לעיתים יש להתאזר בסבלנות... אבל מובטח אתה שאם יגעת ומצאת וראית פרי טוב בעמלך הבאת תועלת לרבים בטווח של שנים. הרשימות מונחות כאן ואינך יודע למי וכיצד תעזור עשר שנים קדימה... בהצלחה!
פולסברג כתב:אהל דוד י' חלקים מהגאון הידען הגדול ר' דוד קאהן ['מהמסכימים על ש''ס שוטנשטיין'...].
נמצאים באוצר.
פולסברג כתב:נתקלתי בספר ''מפי כהן'' מנכד מרן הגרח''ק, ספר נפלא על סדר פסוקי הנביאים, מבארם היטיב עפי''ד רז''ל
https://beta.otzar.org/#/b/636026/p/1/t ... /0/end/0/c
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 169 אורחים