עושה חדשות כתב:ישנם הרבה ת"ח, אשר באמתחתם חיבורים יקרים ונפלאים, אלא שאין בדעתם להו"ל מכל מיני טעמים.
יתכן, ואם הנהלת אוצה"ח תפנה אליהם, ותציע עימוד ועריכה בסיסית של החומר במתכונת ספר, יהיה שיתוף פעולה.
(אפשר לשכלל את הרעיון בכמה צדדים, אני רק זורק את הכיוון).
ונמצאו כל הצדדים נהנים.
מענה איש כתב:אני במקום מנהלי האוצר הייתי מכניס רק ספר שהודפס בעותק פיזי זה הערובה היחידה לכך שהספר עבר ביקורת בסיסית ועריכה מאשר להכניס כל מני קבצי pdf תחת הכיתוב 'לא מוגה' 'פנימי' 'מהדורת ביקורת'
מענה איש כתב:אני במקום מנהלי האוצר הייתי מכניס רק ספר שהודפס בעותק פיזי זה הערובה היחידה לכך שהספר עבר ביקורת בסיסית ועריכה מאשר להכניס כל מני קבצי pdf תחת הכיתוב 'לא מוגה' 'פנימי' 'מהדורת ביקורת'
אוצר החכמה כתב:נידון שם והתבאר כי טענתך אינה צודקת.
מטרת הוצאת ספר על ידי מחברים היא לומר את דבריהם ולא רק לתת לאנשים הזדמנות להתנפל עליהם.
אוצר החכמה כתב:כבר התווכחתי איתך על זה ולא אמשיך . רק הערה קצרה תשים לב מה אתה רוצה. שבמקום שהוא יתקן חשוב לך שיראו כמה שהוא טיפש.
סגי נהור כתב:אוצר החכמה כתב:כבר התווכחתי איתך על זה ולא אמשיך . רק הערה קצרה תשים לב מה אתה רוצה. שבמקום שהוא יתקן חשוב לך שיראו כמה שהוא טיפש.
אם הבנתי נכון הטענה היא שהוא נשאר טיפש גם אחר כך, ואם כן, אז כדאי לפחות שיראו את זה...
עזריאל ברגר כתב:מענה איש כתב:אני במקום מנהלי האוצר הייתי מכניס רק ספר שהודפס בעותק פיזי זה הערובה היחידה לכך שהספר עבר ביקורת בסיסית ועריכה מאשר להכניס כל מני קבצי pdf תחת הכיתוב 'לא מוגה' 'פנימי' 'מהדורת ביקורת'
בדיוק אתמול או שלשום ראיתי ספר עב-כרס, עם כריכה מהודרת, שמעלעול קצר ניכר בו שלא עבר עריכה אלא ישר מכתיבתו של הכותב עבר למעמד, וחבל מאוד!
מגדל כתב:עזריאל ברגר כתב:מענה איש כתב:אני במקום מנהלי האוצר הייתי מכניס רק ספר שהודפס בעותק פיזי זה הערובה היחידה לכך שהספר עבר ביקורת בסיסית ועריכה מאשר להכניס כל מני קבצי pdf תחת הכיתוב 'לא מוגה' 'פנימי' 'מהדורת ביקורת'
בדיוק אתמול או שלשום ראיתי ספר עב-כרס, עם כריכה מהודרת, שמעלעול קצר ניכר בו שלא עבר עריכה אלא ישר מכתיבתו של הכותב עבר למעמד, וחבל מאוד!
כאדם העובד על ספר, ומתכנן להביאו בעצמי לדפוס, אשמח לשמוע במה היה ניכר כי לא עבר עריכה.
עזריאל ברגר כתב:מגדל כתב:עזריאל ברגר כתב:מענה איש כתב:אני במקום מנהלי האוצר הייתי מכניס רק ספר שהודפס בעותק פיזי זה הערובה היחידה לכך שהספר עבר ביקורת בסיסית ועריכה מאשר להכניס כל מני קבצי pdf תחת הכיתוב 'לא מוגה' 'פנימי' 'מהדורת ביקורת'
כאדם העובד על ספר, ומתכנן להביאו בעצמי לדפוס, אשמח לשמוע במה היה ניכר כי לא עבר עריכה.
2 דוגמאות:
א. חוסר סדר (אוסף כללים ללימוד, בלי שום סדר הגיוני ביניהם, אפילו לא אלפאביתי).
ב. כל כלל כתוב בצורה של שאלה, עם "תשובה מלאה", כגון (לא מתוך הספר, כי איננו תח"י): שאלה. האם תמיד מותר ללמוד תורה? תשובה: תמיד מותר ללמוד תורה, חוץ מתשעה באב וכדומה.
זאב ערבות כתב:מה שאתה כותב רב טקסט איני מובן, היום בלחיצת כפתור משנים טקסט, פונט, גודל, צבע וכו, איזה טירחא יתירה יש כאן?
עובדה אחת לא נאמרה עדיין, והיא שלהוציא ספר זה גם ענין של כבוד, ולמען הכבוד מוכנים להפסיד כסף
אהרן תאומים כתב:רבי זאב היקר אנא תבקש ממנו שישלח לך בפי די אף ערוך מסודר עם שבירות גופנים שונים וכו' את המלל הגדול שציטטת בשם אותו שולח עורך אלמוני, כדי שיהיה נגיש ונעים לקריאה, כי אני הסתחררתי באמצע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים