צוות האוצר כתב:מחילה מכב', הינך יודע מה הוצע לו? ובכלל, למה לעלות ענין זה בפורום, זה בכלל לא קשור למשתמשים ולא נושא לדיון ציבורי, זה ענין למערכת בלבד.
צוות האוצר כתב:לא הייתה לי שום כוונה חלילה לכנות מישהו בתואר "סרבן" כוונה פשוטה ביותר של "אי הסכמה"
אלון גורן כתב:קונה הכל, סליחה על ההתפרצות לוויכוח, אבל איני מבין את העקשנות שלך. אף אחד לא קרא לו סרבן, סה"כ כתבו שהוא סירב. דהיינו ביקשו ממנו רשות ונתקלו בסירוב.
אתה הוא זה שפירשת כאילו נאמר שהוא סרבן. לא כל אחד שמסרב נעשה סרבן. הנו"ן סופית שבסוף המילה סרבן, משנה את המילה לגמרי.
אתה למשל, כאן בכל המשא ומתן שמתנהל כאן, נראה שאתה עקשן. עם נו"ן סופית. וגם קנטרן.
אוהב אוצר כתב:לדעתי, זה בדיוק ההיפך. ספר שהוא שימושי ורב מכר יקנו אותו בכל אופן משום שלא ניתן ללמוד ולהשתמש שימוש רציף מול המחשב, לפי טענות אלו יוצא שאם לא היתה קיימת בעולם אוצר החכמה אזי לכל המשתמשים כעת היו עוד לפחות 20000 ספרים בספרייתם שאוצר החכמה "גרמה" שלא יקנו אותם....
אוהב אוצר כתב:הרב סענדער, ראית פעם מי שמבקשים ממנו דבר או שואלים אותו שאלה והוא יושב ושותק? הוא עונה, או כן או לא!
צוות האוצר כתב:אגלה לך סענדער פה על גבי במה זו ולו בכדי שידעו את המציאות בשטח. פסקי תשובות נתן לנו רשות להכניס לגר' הקודמת את ספרו על שבת בלבד בכדי לנסות ולראות האם זה באמת פוגע לו במכירות, אחרי שנה הוא הודה לי אישית שאכן, לא מינה ולא מקצתיה לא ירד שום אחוז במכירות. אקווה שידיעה זו תשפוך מעט אור על הסוגיא הזאת.
אוהב אוצר כתב:סענדער לא ענית, זו התחמקות.[או "שגם פה זה "לשיטתך"]
צוות האוצר כתב:אני מניח שאתה בוודאי מבין שאני לא הולך לגלות את כל מה שמתרחש אצלנו מאחורי הקלעים אבל תחכה קצת, יש הפתעות לפעמים.
צוות האוצר כתב:אגלה לך סענדער פה על גבי במה זו ולו בכדי שידעו את המציאות בשטח. פסקי תשובות נתן לנו רשות להכניס לגר' הקודמת את ספרו על שבת בלבד בכדי לנסות ולראות האם זה באמת פוגע לו במכירות, אחרי שנה הוא הודה לי אישית שאכן, לא מינה ולא מקצתיה לא ירד שום אחוז במכירות. אקווה שידיעה זו תשפוך מעט אור על הסוגיא הזאת.
חכם באשי כתב:צוות האוצר כתב:אגלה לך סענדער פה על גבי במה זו ולו בכדי שידעו את המציאות בשטח. פסקי תשובות נתן לנו רשות להכניס לגר' הקודמת את ספרו על שבת בלבד בכדי לנסות ולראות האם זה באמת פוגע לו במכירות, אחרי שנה הוא הודה לי אישית שאכן, לא מינה ולא מקצתיה לא ירד שום אחוז במכירות. אקווה שידיעה זו תשפוך מעט אור על הסוגיא הזאת.
דווקא כרך זה!
מדוע?
אגלה לכם,
כרך זה הוא הראשון מסדרת ספריו, וממילא הוא מתעתד להוציא במהדורה מורחבת ביותר, וממילא לא איכפת לו למסור ל'אוצר' את הגירסה הראשונה והמצומקת.
חכם באשי כתב:אין לי שום בעייה עם זה.
רק הסברתי מדוע הוא העניק להם את הכרך הזה. ותו לא.
קונה הכל כתב:לא יודע איך למדת מהודעה אחת שלי באשכול זה שאני עקשן וקנטרן, אבל זה במילא לא משנה לי.
אלון גורן כתב:[כוונתי היתה לסענדער. פלפוליו מרקיעים שחקים.
אלון גורן כתב:מי שאומר שהוא לא מוכן לתת, זאת אומרת שהוא סירב לתת. אם הוא אומר אין תגובה, אז היתה הגדרה אחרת.
שומר מסורת כתב:ידוע שהוא הולך להוציא מהדורה חדשה
וע"כ אורחות שבת נמצא באוצר..
חזור אל “אוצר החכמה - הצעות לספרים חדשים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים