מזמור שיר כתב:אולי לע"ע לא מצאת מקור, אבל בעיני ראיתי את הסגולה עובדת..
בן הרב כתב:עדות אישית: מכיר אני ת"ח מופלג מרביץ תורה ראש כולל המקרב את כל תלמידיו כבנים ממש, כשלפני ארבע שנים קנה את עלית כל הנערים, ובאותה שנה נולד לו בן זכר, וכן לרוב אברכי הכולל שלו [22 מתוך 27] בנים.
וילה"ס מה עדיף, סגולה עם מקור שאינה מוכחת כ"כ, או סגולה מוכחת שאין לה מקור....
נוה הלבנון כתב:בן הרב כתב:עדות אישית: מכיר אני ת"ח מופלג מרביץ תורה ראש כולל המקרב את כל תלמידיו כבנים ממש, כשלפני ארבע שנים קנה את עלית כל הנערים, ובאותה שנה נולד לו בן זכר, וכן לרוב אברכי הכולל שלו [22 מתוך 27] בנים.
וילה"ס מה עדיף, סגולה עם מקור שאינה מוכחת כ"כ, או סגולה מוכחת שאין לה מקור....
בקיצור, אתה טוען שהסגולה עובדת לא רק באופן אישי אלא אף באמצעות הראש כולל. נפלא ביותר. אכן מעולם עוד לא שמענו על סגולה בעלת כח כה עצום.
אום אני חומה כתב:בן הרב שליט"א,
כוונתך מן הסתם שכעבור 9 חודשים ואילך נולדו לו ולאברכיו בנים, הלא כן?!
(אפשר להתווכח, ויש גם מעשייה נאה בעניין)
בן הרב כתב:אום אני חומה כתב:בן הרב שליט"א,
אם בכוונתך לתמוה שהרי היו חלק שנולד להם חודשים ספורים לאחר כל הנערים.
כבר ידועים דברי כמה מן המפרשים, בענין הא שזכו משפחת עובד הגתי שאשתו וכל כלותיו זכו להפקד בזכות הארון שהיה אצלם וכיבדוהו כבוד גדול, ואף שהארון לא היה אצלם אלא ו' חדשים, וביארו בזה [וכמדומה שבשפתי חיים האריך בזה] שברכה [וה"ה סגולה, לכאו'], חלה אף למפרע.
צופר הנעמתי כתב:בן הרב כתב:אום אני חומה כתב:בן הרב שליט"א,
אם בכוונתך לתמוה שהרי היו חלק שנולד להם חודשים ספורים לאחר כל הנערים.
כבר ידועים דברי כמה מן המפרשים, בענין הא שזכו משפחת עובד הגתי שאשתו וכל כלותיו זכו להפקד בזכות הארון שהיה אצלם וכיבדוהו כבוד גדול, ואף שהארון לא היה אצלם אלא ו' חדשים, וביארו בזה [וכמדומה שבשפתי חיים האריך בזה] שברכה [וה"ה סגולה, לכאו'], חלה אף למפרע.
אף אני בעיני ראיתי יו"ר ועד הבית שעלה לכל הנערים, ובמשך חמש שנים שלפני זה נולדו לכל דיירי הבנין שלו בנים זכרים!
בן טובים כתב:דבר פלא בכתבי חסידי חב"ד: האדמור האמצעי מעולם לא עלה לתורה באומרו מי אנוכי? רק בעליית כל הנערים ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 59 אורחים