תוך כדי דיבור כתב:הכוונה לשניים שמימין לר' אברהם דוב רונטל.
איש_ספר כתב:----
גל אגוזים כתב שהיושבים לימין הגח"יח מישקובסקי הם ר' ישראל ור' דניאל מובשוביץ, האם אפשר לבקש פירוט מדויק מי ר' ישראל וכו'?
איש_ספר כתב:ראיתי באיזה ספר שפרסמו את התמונה המופיעה גם כאן וכתבתו שהזקן הירושלמי, זה ר' יוסף גרשון הורביץ,
האם זה יכול להיות?
ר' גרשון לפידות היה מתמיד שלא החזיק במשרה כל שהיא, אם אני לא טועה, ומה לו ולחתונה הזו? משא"כ ר' יוסף גרשון הורביץ שעמד בראש ישיבת מאה שערים וכו'.
אבל לא בסברות עסקינן. האם מישהו יכול לעלות כאן תמונה להשוואה?
גלאגוזים כתב:אני משער גם, כי היושב ליד הגר"ד הוא גיסם הג"ר יצחק ברמן זצ"ל [ואם אכן כך, הרי שהילד הוא הרב ר' חיים ברמן יבלח"א]
איש_ספר כתב:ראיתי באיזה ספר שפרסמו את התמונה המופיעה גם כאן וכתבתו שהזקן הירושלמי, זה ר' יוסף גרשון הורביץ,
האם זה יכול להיות?
ר' גרשון לפידות היה מתמיד שלא החזיק במשרה כל שהיא, אם אני לא טועה, ומה לו ולחתונה הזו? משא"כ ר' יוסף גרשון הורביץ שעמד בראש ישיבת מאה שערים וכו'.
אבל לא בסברות עסקינן. האם מישהו יכול לעלות כאן תמונה להשוואה?
איש_ספר כתב:יש"כ. האם אכן זה ר"ג לפידות?
תודה על המידע. צ"ל דובראוונא (שברוסיה) ולא דומברובה שבגאליציה (שם היה רב הכוכב מיעקב אאל"ט)
חיס כתב:לשנות את הכותרת תמונת הרבנים צריך להיות כתוב בהכתרת ולא בחתונת.
גלאגוזים כתב:תוך כדי דיבור כתב:הכוונה לשניים שמימין לר' אברהם דוב רונטל.
לא. כוונתי היתה אכן לשניים היושבים לימין הגרח"י מישקובסקי.
כמעט ברי לי כי הרב היושב לימינו אינו הרב אברהם דוד רוזנטל.
בספר על הג"ר ראובן יוסף גרשנוביץ ישנה תמונה של הג"ר ישראל מובשוביץ והדמיון רב לדמות שמימין הרב מישקובסקי.
גם היושב ראשון משמאל [בתמונה הראשונה] הוא אחד האחים הרבנים לבית מובשוביץ ה"ה הג"ר בנימין זצ"ל רבה של הרצליה.
אגב, המעמד המצולם אינו רק הכתרת הרב מישקובסקי אלא גם שמחת החתונה, בה הוכתר גם לממלא מקום חמיו הגרמ"ש קרול זצ"ל
כרבו של הכפר.
המזהה כתב:תמונה יפה מהכתרת ר' אליהו אליעזר מישקובסקי זצ"ל בשנת תש"ט לרבנות כפר חסידים. מקור: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/PikiWiki_Israel_16399_People_of_Israel.jpg
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 395 אורחים