מאיר סובל כתב:רבי אברהם דוד זצוק"ל לא הלבין זקנו עד סוף ימיו,כשהיה בזקנה מופלגת. כך זכורני, שהיה מקסימום אפור, ובהחלט השחור שלט בו [מעין זקן הגראי"ל שטינמן להבחל"ח]
לעומתו בנו ר' יענקב זצ"ל הלבין בגיל צעיר יחסית, וכשראית שניהם אחד ליד השני היה קשה לקלוט למי שלא הכיר שזה אב ובנו...
לוי כתב:כמדומה שהשמאלי (בעל הזקן המסודר) הוא הרב ד"ר שמשון רפאל וייס, (אביו של הגרי"מ וייס ראש ישיבת נחלת הלויים, ומחותנו של מרן הגר"ח שמואלביץ זצ"ל).
בראנסוויל כתב:לוי כתב:כמדומה שהשמאלי (בעל הזקן המסודר) הוא הרב ד"ר שמשון רפאל וייס, (אביו של הגרי"מ וייס ראש ישיבת נחלת הלויים, ומחותנו של מרן הגר"ח שמואלביץ זצ"ל).
כנראה צדקת בזה
http://kevarim.com/rabbi-rafael-shmuel- ... ment-43425
מחולת המחנים כתב:הרב שמשון רפאל ווייס, אולי היה מישהו אחר בשם רפאל שמואל ווייס.
לא ידען כתב:מי מזהה את הרבנים ואת המעמד. יש תח"י סט גדול ממעמד זה ואיני יודע מתי והיכן התקיים, בהמשך אולי אעלה עוד תמונות.
לא ידען כתב:באמצע הרב החסידי נראה כהגר"ש בראנדר.
לא ידען כתב:מי מזהה את הרבנים ואת המעמד. יש תח"י סט גדול ממעמד זה ואיני יודע מתי והיכן התקיים, בהמשך אולי אעלה עוד תמונות.
מתפעל כתב:למה זה לא מביא את התמונה?
רציתי להביא את התמונה מהדף הקודם, שם אמר אחד שהיושב בראש השולחן שמעט מוסתר, הוא הרצ"י קוק, ואחד אחר אמר שזהו אולי הגרש"י זויין, ואני חושב שזהו הרב קיפניס שהיה קשור לאוצר הפוסקים.
מתפעל כתב:רציתי להביא את התמונה מהדף הקודם, שם אמר אחד שהיושב בראש השולחן שמעט מוסתר, הוא הרצ"י קוק, ואחד אחר אמר שזהו אולי הגרש"י זויין, ואני חושב שזהו הרב קיפניס שהיה קשור לאוצר הפוסקים.
גלאגוזים כתב:נ"ל שהאברך המעונב העומד ליד הדלת [בתמונה הראשונה בעמוד זה]
הוא הר' שבתי דב רוזנטל, המו"ל של כתבי מרן הגרצ"פ פראנק זצ"ל.
לא ידען כתב:אולי זו אסיפה של אוצר הפוסקים או משהו כזה.
יד לפה כתב:נראה לי שבתמונה השניה מהמעמד רואים בצד שמאל יושב מחייך את ר' דוד זריצקי ז"ל, ובדלת עומד עם הכובע ר' אברום רביץ ז"ל.
אבל זה רק נראה לי, ואין לי איך לאמת את תמונתיהם.
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 451 אורחים