אינגערמאן כתב:רבי יצחק בן אדמור רמ"נ מטאלנא הגיע לארה"ב בסוף שנות הפ'ס ונפטר בארה"ב בשנת תרצ"ב .
מיללער כתב:אינגערמאן כתב:רבי יצחק בן אדמור רמ"נ מטאלנא הגיע לארה"ב בסוף שנות הפ'ס ונפטר בארה"ב בשנת תרצ"ב .
תיקון קל: נפ' שנת תרצ"ד הנה תמונת מצבתו בנ. י.
http://www.ivelt.com/forum/viewtopic.ph ... 38#p248838
מתפעל כתב:שיף, פליאני עליך שלא זיהית את הגאון ר' זלמן סורוצקין זצ"ל משמאל ומעל הגר"ע עטיה זצ"ל.
מעניין מי האברך הנראה מצד ימין.
מיללער כתב:את מי אתם מזהים פה?
קאצ'קלה כתב:חבר שלח לי תמונה נוספת של הרב ספסל:
בתמונה הראשונה עם המדים בצד ימין הוא העסקן לטובת פליטי חרב הרב ר' שלום פנחס וולגלרנטר מסיאטלפייביש אופטובסקי כתב:האם יכול מאן דהו להוסיף פרטים?
כלבאשבוע כתב:קאצ'קלה כתב:חבר שלח לי תמונה נוספת של הרב ספסל:
אותה תמונה באיכות טובה
מתפעל כתב:כן, זה היה הסטייל באמריקה של אותם הימים. לא ידעו מהמנהג הזה שלא לעשות כתב בולט.
נחום וואהלינער כתב:מתפעל כתב:כן, זה היה הסטייל באמריקה של אותם הימים. לא ידעו מהמנהג הזה שלא לעשות כתב בולט.
לאו דווקא, תלוי מי מהצאצאים עשו את המצבה... מצבת אחיו רבי דוד מרדכי ג"כ האותיות בולטים...
---------
בחתונה הנ"ל לא היה המחותן ר' יצחק בחיים והרבי מטשערנאביל ב"פ היה העומד מצד הכלה כיון שנשא את אלמנת ר' יצחק
פייביש אופטובסקי כתב:תמונה שצולמה בצרפת, לא ידוע היכן ומתי, כנראה יהודים פליטים מגיעים ממזרח אירופה, עם ספר תורה בידם. קיבלתי מהרב שמואל אלברט. היודע לזהות ולהוסיף פרטים - יבורך.
סוקולקה כתב:את המקום לפחות אני מזהה:
https://goo.gl/maps/252gdXL1YFu
מיללער כתב:נחום וואהלינער כתב:מתפעל כתב:כן, זה היה הסטייל באמריקה של אותם הימים. לא ידעו מהמנהג הזה שלא לעשות כתב בולט.
לאו דווקא, תלוי מי מהצאצאים עשו את המצבה... מצבת אחיו רבי דוד מרדכי ג"כ האותיות בולטים...
---------
בחתונה הנ"ל לא היה המחותן ר' יצחק בחיים והרבי מטשערנאביל ב"פ היה העומד מצד הכלה כיון שנשא את אלמנת ר' יצחק
מעניין שלא רואים את הרבי מטשערנאבל באף אחד מהתמונות
פייביש אופטובסקי כתב:הרב לא ידעו כתב: השני בתמונה השניה נראה כמו ר' גד'ל הלפרין מלונדון. מעסקני אגוד"י המובהקים.
לאיזה שני כוונתך? - זה המניח ידו סמוך לאוזנו?
איש_ספר כתב:המברך דומה לרש"ד ואלקין
משולש כתב:האם מדובר בתמונת החפץ חיים
תמונה שהתגלתה בעת האחרונה ומיוחסת למרנא בעל החפץ חיים. על פי המתואר, בתמונה נראה הח"ח יושב ולומד לאחר תפילת שחרית כשהוא עטוף בטלית ועטור בתפילין
איש_ספר כתב:המברך דומה לרש"ד ואלקין
מתפעל כתב:מי מזהה?
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 500 אורחים