מתפעל כתב:נכון, יישר כח, ויש עוד ב' אדמורים חשובים לידו מצד אחד ורב חשוב מצד שני.
מתפעל יש"כ
הרדאז'ינער והסטריקובר
מתפעל כתב:נכון, יישר כח, ויש עוד ב' אדמורים חשובים לידו מצד אחד ורב חשוב מצד שני.
מיללער כתב:ר' ישראל דושאוויץ רב דק' תפארת ישראל בוומ"ס ומח"ס השבת לקדשו
מלאעולם כתב:וזה?
לא ידען כתב:מלאעולם כתב:וזה?
האחרון המצולם בפרופיל ובזקן לבן הוא הרב יצחק יעקב וכטפויגל חתנו של רבי זרח ברוורמן וראש ישיבת מאה שערים אחריו. מראשי המזרחי.
בתמונה השלמה הוא אמור להיות עם הרב עוזיאל ורחי"ל אוירבאך.
אם תוכל לתת רקע לתמונת הרב הקודם, היכן צולמה וכדומה, אולי אוכל לעזור. יש לי השערה.
מלאעולם כתב:לא ידען כתב:מלאעולם כתב:וזה?
האחרון המצולם בפרופיל ובזקן לבן הוא הרב יצחק יעקב וכטפויגל חתנו של רבי זרח ברוורמן וראש ישיבת מאה שערים אחריו. מראשי המזרחי.
בתמונה השלמה הוא אמור להיות עם הרב עוזיאל ורחי"ל אוירבאך.
אם תוכל לתת רקע לתמונת הרב הקודם, היכן צולמה וכדומה, אולי אוכל לעזור. יש לי השערה.
יש"כ
התמונה הקודמת צולמה בכינוס רבנים ואישי ציבור בירושלים באיזור שנת תש"ח.
מתפעל כתב:
מה עוד תוכלו לספר על ר' ישראל דושאוויץ הנ"ל?
לא ידען כתב:יש מקום לומר שזהו ר' אלחנן בהגר"ז סורוצקין שהיה פעיל בענייני ועד הישיבות, וזה נראה כמו אירוע של ועד הישיבות.
ישבב הסופר כתב:הרב זוין?
איש_ספר כתב:דומה לגרצ"פ
שיף כתב:למה??
מה פתאום!!!
אתה מכובד לגלות
ישבב הסופר כתב:מי מזהה
כדי להקל קצת, אגיד את אשר אני יודע.
נראים ר' דוד רוטברג אחי הג"ר זלמן, ובנו ר' טוביה המוכר ספרים ממונסי. השאר אינני יודע.
איש_ספר כתב:בתמונה השניה היושב בצד שמאל הוא לא אדמו"ר מקרעטשינוף רחובות זצ"ל?
ישבב הסופר כתב:בתמונה הראשונה, הדרשן הוא הרב הילמן מבית יעקב בב"פ, והראשון מצד השמאלי, לפני ר"ד רוטברג, הוא הרב שמעריל קרליץ מארה"ב. הנה מזוית אחרת.
מלאעולם כתב:ישבב הסופר כתב:בתמונה הראשונה, הדרשן הוא הרב הילמן מבית יעקב בב"פ, והראשון מצד השמאלי, לפני ר"ד רוטברג, הוא הרב שמעריל קרליץ מארה"ב. הנה מזוית אחרת.
קרליץ קשור למשפ' החזו"א?
ישבב הסופר כתב:מי מזהה
כדי להקל קצת, אגיד את אשר אני יודע.
נראים ר' דוד רוטברג אחי הג"ר זלמן, ובנו ר' טוביה המוכר ספרים ממונסי. השאר אינני יודע.
לא ידען כתב:השמאלי ביותר הוא הרב עמרם אזולאי אב"ד בירושלים. חתנו היה הגאון רבי יעקב יוסף.
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: תולדות ו־ 553 אורחים