מתפעל כתב:יישר כח מילר, צודק בהחלט. ומשמאל זהו ר' אברומטשע ז"ל בנו של ר' משה זצ"ל.י
לא ידען כתב:מישהו מכיר את הרבנים שבתמונה? הימני נראה כמו רש"א יודלביץ, האמצעי דומה לרש"י זווין אבל אני חושב שזה לא הוא והשמאלי, נראה כמו הרב פלאי.
רק את הרב המציץ מאחור אני מזהה כהרא"ד אוירבאך מטבריה.
מלך זקן וכסיל כתב:לויה של????
ח''ל קאליסק כתב:ונחזור לאינגערין וגלילותיה מי כאן ???
גלאגוזים כתב:הראשון מימין הוא הר"ר ניסן טוקצ'ינסקי ז"ל.
שלישי מימין נ"ל כר' פישל גילרנטר ז"ל.
צולניק כתב:הימיני שעומד עם המדים אינו גורן?
איש_ספר כתב:יש לי תחושה שהאמצעי העומד הוא ר' מרדכי פוגלמן מקרית מוצקין דודו ומגדלו של הרב לאו, ומכאן אני ממשיך לדאות על כנפי הדמיון שהאברך המזוקן שם בצד הוא לאו
לייטנר כתב:צולניק כתב:הימיני שעומד עם המדים אינו גורן?
למרות המדים והקרבה הפיזית לגיסו (הרב שאר ישוב כהן) ולחותנו (הרב דוד כהן - הנזיר), לא נראה שזה הרב גורן.
טוב לי כתב:לייטנר כתב:צולניק כתב:הימיני שעומד עם המדים אינו גורן?
למרות המדים והקרבה הפיזית לגיסו (הרב שאר ישוב כהן) ולחותנו (הרב דוד כהן - הנזיר), לא נראה שזה הרב גורן.
100% גורן.
לייטנר כתב:אולי תוכל להציג תמונה מקבילה?
ח''ל קאליסק כתב:באיזה אירוע משתתף יב''צ??
בהנחה שלא כל תמונה שלו בסביבה חרדית קשורה לחנוכת הבית של פונוביז'
ישיבע בוחער כתב:ח''ל קאליסק כתב:באיזה אירוע משתתף יב''צ??
בהנחה שלא כל תמונה שלו בסביבה חרדית קשורה לחנוכת הבית של פונוביז'
מהיכי תיתי שכל תמונה שרואים כמה בחורים חרדיים זה הופך את זה לסביבה ''חרדית''
שברי לוחות כתב:אולי הנראה בתמונה הראשונה עם הקפטן הירושלמי הוא הרה"צ רבי משה אהרן סג"ל מירושלים?
ח''ל קאליסק כתב:למטה מצד ימין [משלב ידיו] האדמו''ר מחוסט רמת שלמה [עמנואל] [ראשל''צ] [בית שמש] וכו'
לא ידען כתב:האם תוכלו בבקשה לזהות עבורי את היושב קיצוני מימין ליד ר' ש"א שזורי-ובר?
זה חשוב בהחלט. תודה רבה.
האירוע, קבלת פנים לגר"א קוטלר.
שמות שאר היושבים והעומדים מזוהים. בהזדמנות אכתוב שמותיהם.
קול אומר קרא כתב:לא ידען כתב:האם תוכלו בבקשה לזהות עבורי את היושב קיצוני מימין ליד ר' ש"א שזורי-ובר?
זה חשוב בהחלט. תודה רבה.
האם זה לא הרב וולדינבג?
מיללער כתב:ח''ל קאליסק כתב:למטה מצד ימין [משלב ידיו] האדמו''ר מחוסט רמת שלמה [עמנואל] [ראשל''צ] [בית שמש] וכו'
לא צודק, זה הג"ר פישל רבינוביץ ז"ל ר"י באיאן חתנו של רבי משה אהרן סגל הנ"ל
שברי לוחות כתב:מיללער כתב:ח''ל קאליסק כתב:למטה מצד ימין [משלב ידיו] האדמו''ר מחוסט רמת שלמה [עמנואל] [ראשל''צ] [בית שמש] וכו'
לא צודק, זה הג"ר פישל רבינוביץ ז"ל ר"י באיאן חתנו של רבי משה אהרן סגל הנ"ל
עם הזקן הלבן באמצע התמונה נראה כאחד הרבנים לבית פוריסוב - רבינוביץ, אולי אחיו של רבי בנימין רבינוביץ זצ"ל
לא ידען כתב:האם תוכלו בבקשה לזהות עבורי את היושב קיצוני מימין ליד ר' ש"א שזורי-ובר?
זה חשוב בהחלט. תודה רבה.
ואלה שמותם: הימני איני מזהה. אחריו, ר' שמואל אהרון שזורי-ובר. אח"כ רבי מאיר חדש,רבי זלמן סורוצקין, רבי אהרון קוטלר, רבי משה חברוני, רבי מרדכי גולדמן מזוויעהל, רבי פנחס מנחם אלתר מגור.
למעלה עומדים: ר' אלי' ברמ"נ פרוש, לא מזוהה, ר' שרגא כץ מהחינוך העצמאי, ר' אלטר אברהם שווארץ מקרלין-לעלוב, ר' אברהם וילהלם מהחינו"ע והשמאלי אולי ממשפחת גלבשטיין.
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 159 אורחים