הגהמ כתב:ר' ראובן כ"ץ מפתח תקוה?
מיללער כתב:תודה רבה, ומי אכן הוא הרב (?) הצעיר שם?
תוך כדי דיבור כתב:ייש"כ (והוא בנו של רבי יחיאל מיכל סגלוביץ אב"ד מלאבה).
שיף כתב:תוך כדי דיבור כתב:ייש"כ (והוא בנו של רבי יחיאל מיכל סגלוביץ אב"ד מלאבה).
הוא אחיו של רבי יחיאל משה אב"ד מלאאוא ושניהם בני רבי חיים סאגאלוביץ מח"ס מקור חיים.
אמנם גם לגרי"מ היה בן בשם זה ועוד חזון למועד בעזהי"ת.
לא ידען כתב:השמאלי כמובן רבי מנחם מענדיל מווישווא בנו של האהבת ישראל מוויזניץ. .
מיללער כתב:שיף כתב:תוך כדי דיבור כתב:ייש"כ (והוא בנו של רבי יחיאל מיכל סגלוביץ אב"ד מלאבה).
הוא אחיו של רבי יחיאל משה אב"ד מלאאוא ושניהם בני רבי חיים סאגאלוביץ מח"ס מקור חיים.
ר' יעקב מאיר היה רב בהארידשיץ ומשם לדאנציג, בריסל ופאריז, ובסופו היגר לארה"ב, הנה תמונה ממנו מזמנו בארה"ב, עם אשתו בלומה בארישנסקי ונכדו יואל סגל, על רקע בית מדרשו (?) בווסט-סייד מנהטן קהילת יעקב שידוע כהיום כ'קרליבך שול'.
http://www.flickr.com/photos/center_for ... 6086316543
ומכתב ממנו בעת היותו בנדציג
-/
לייטנר כתב:הרב זוין
אלי_ש כתב:לייטנר כתב:הרב זוין
תודה הרב ליינטר, והנה עוד תמונה של ר' אריה. האדם שלצדו מוכר לי, אך שמו נעלם ממני.
לא ידען כתב:מיהו הרב המצביע כאן בקלפי באזור מאה שערים. גילוי מחויב, התמונה מהספרייה הלאומית. לכן גם היה אסור לי לערוך בה שינוי מתבקש ועמכם הסליחה. אודה לכם על זיהוי הרב הנראה כאישיות מכובדת ביותר אולי אפי' אדמו"ר.
אורח כתב:לתמונות שהעלה שיף אולי זה הרב מואדיסלוב? מארה"ב?
לייטנר כתב:לא ידען כתב:מיהו הרב המצביע כאן בקלפי באזור מאה שערים. גילוי מחויב, התמונה מהספרייה הלאומית. לכן גם היה אסור לי לערוך בה שינוי מתבקש ועמכם הסליחה. אודה לכם על זיהוי הרב הנראה כאישיות מכובדת ביותר אולי אפי' אדמו"ר.
בוודאי שאין לגלות מיהו, ומוציא דיבה הוא כסיל.
וכיון שנראה כת"ח, בוודאי חזר בתשובה ולא שב לכסלתו עוד.
שאלתיאל כתב:
רמז, אחיו אחד מגדולי הדור
בנו היה בירושלים, כנראה רווק. מפורסם גם הוא בנסיבות אחרות.
מיללער כתב:אורח כתב:לתמונות שהעלה שיף אולי זה הרב מואדיסלוב? מארה"ב?
נראה דומה
הנה תמונה אחרת להשווואה:
שיף כתב:תוך כדי דיבור כתב:ייש"כ (והוא בנו של רבי יחיאל מיכל סגלוביץ אב"ד מלאבה).
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 555 אורחים