המקצה ב' חדרים מביתו, ומשכירן כיחידה נפרדת, האם חל חיוב חדש של אמה על אמה זכר לחורבן בדירה החדשה?
הנדון המעשי שלי במי שפיצל דירה, ויש מבוא בין הדירות, האם סגי להניח שיור אמה על אמה במבוא לדירות, או שצריך בכל דירה ודירה?
אודה מראש למשיבים
מה שנכון נכון כתב:בנד"ד שהדירה עומדת להשכרה יש פוטרים את הבעלים, ראה אג"מ או"ח ג,פו (ולדידיה גם השוכר פטור, ויש חולקים).
לענין כתב:המקצה ב' חדרים מביתו, ומשכירן כיחידה נפרדת, האם חל חיוב חדש של אמה על אמה זכר לחורבן בדירה החדשה?
הנדון המעשי שלי במי שפיצל דירה, ויש מבוא בין הדירות, האם סגי להניח שיור אמה על אמה במבוא לדירות, או שצריך בכל דירה ודירה?
אודה מראש למשיבים
חוקר ודורש כתב:לענין כתב:המקצה ב' חדרים מביתו, ומשכירן כיחידה נפרדת, האם חל חיוב חדש של אמה על אמה זכר לחורבן בדירה החדשה?
אודה מראש למשיבים
עד שאתה שואל על זכר לחורבן תשאל אם אין בזה גזל והיזק לשכנים בריבוי בדיורים
ישא ברכה כתב:חוקר ודורש כתב:לענין כתב:המקצה ב' חדרים מביתו, ומשכירן כיחידה נפרדת, האם חל חיוב חדש של אמה על אמה זכר לחורבן בדירה החדשה?
אודה מראש למשיבים
עד שאתה שואל על זכר לחורבן תשאל אם אין בזה גזל והיזק לשכנים בריבוי בדיורים
בעז"ה
בשכונות החרדיות, אין כמעט ריבוי דיורים שהרי ביחידות גרים משפחות עם פחות ילדים, וממילא חלוקת האכלוסיה די דומה למצב של דירות גדלות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 100 אורחים