תעזוב אותך עם רבי בערל זה לומדות
הרב זעפרני מביא את כל הפוסקים בצורה מסודת מאוד
תולעת ספרים07 כתב:----
לסיכום:
מה שיש לנו לברר בדין זה
א. אם שייך בעלות על דבר רוחני ולא ממשי.
ב. אם ניתן למכור זכויות בחפץ כלומר אני מוכר לך פרי זה כדי לאוכלו בלבד ולא כדי לשתול אותו באדמה וכדו
ג. האם מפני שרוב עבודת האדם נכון להיום הוא יצירה ולא דברים ממשים א"כ ממילא שניתן לקנות ג"כ דברי יצירה ויחול עליו קניינים למרות שהוא בעצם אוויר.
ד. במידה ונאמר שיש זכויות יוצרים וקניין רוחני איך עושים בזה קניין שהרי לא שייך בזה משיכה וכדו'
אך אנא ממך שליט"א למה לנו להיכנס ללומדות וראיות מרש"י כזו ושיעור כזה כאשר הרב זעפרני מביא את כל הפוסקים בזה קח לך את הפנאי והקשב לשיעורים - אנא ממך....
ותווכח לדעת שאין כל היתר להעתיק דיסק ולדעת רוב הפוסקים יש בזה משום גזל כל אחד מסיבה אחרת.
---
ואני מתנצל בפני שליט"א וכבר גם התנצלתי אליו באישי שמשום מה הייתי קצר סבלנות היום מרוב טרדותי ולא התייחסתי אליו בכבוד הראוי.
מקווה שיזכור להתפלל להצלחת פרוייקט אוצה"ח מנהליה רבניה וחכמיה מתחת החופה וגם אצל רבי נחמן ....
ולא ייענש שום אדם חלילה בסיבת הפורום......
תולעת ספרים07 כתב:קובצי Cookie – כאשר אתה מבקר באתר XXXX, אנו שולחים קובץ Cookie אחד או יותר למחשב או להתקן אחר שלך. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את איכות השירותים שלנו, כולל לשם שמירת העדפות משתמש, שיפור תוצאות החיפוש ומעקב אחר מגמות שימוש, כגון האופן שבו משתמשים מבצעים חיפוש. XXXX גם משתמשת בקובצי Cookie במסגרת שירותי הפרסום שלה במטרה לסייע למפרסמים ולמוציאים לאור להציג ולנהל מודעות ברחבי הרשת ובשירותי XXXXX.
מתוך אתר כל שהוא....
שמואלביץ כתב:כאשר בעל הרשת לא מאבטח את הרשת, הרי זה במילים אחרות - מפקיר את הרשת שלו לכל דיכפין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 425 אורחים