יאיר כתב:נראה שצריך לטפל בבעיה זו דחוף שכן נרשמים חדשים מתקשים מאוד להירשם ונרשמים שוב ושוב תוך נסיון נואש בכינויים שונים, כמו שנראה מרשימת המשתמשים החדשים וזמני ההירשמות.
memberlist.php?mode=&sk=c&sd=d#memberlist
יאיר כתב:רחמנות...
memberlist.php?mode=&sk=c&sd=d#memberlist
יאיר כתב:אני מציע שלפחות כפתרון זמני תכתבו בדף הראשי של הפורום שאין צורך להרשם שוב ושוב וכדומה.
יאיר כתב:הוא הצליח כבר בפעם הראשונה אבל הוא לא יודע את זה..[כי מופיעה הודעה שהשם כבר תפוס או משהו כזה]...
אוצר החכמה כתב:יאיר
האם תוכל לתת דוגמה מדוייקת מה אתה מחפש ומה הוא לא מוצא כדי שאוכל להמשיך בבדיקה?
יאיר כתב:תודה רבה!
אך החיפוש נשאר כפי שהיה..
אוצר החכמה כתב:כדי לתקן את זה כנראה צריך להריץ משהו שייקח זמן
כך שנצטרך באחד הימים לנעול את הפורום שוב לכמה שעות (אני מקווה שפחות) ולרענן את נתוני החיפוש.
קלונימוס הזקן כתב:קחו בחשבון שמנועי חיפוש כמו google וכדו' שסורקים כל הזמן את הרשת ויוצרים אינדקסים, יאלצו לדלג על הפורום החשוב הזה, בגלל הגבלת שם משתמש מאותיות אנגליות בלבד (נדמה לי שיש איזה משתמש בשם זה במקרה, אך גם אם הוא קשור אליהם, טענתי אמורה בקשר לשאר מנועי חיפוש קיימים או עתידיים).
כך שיש כאן הפסד מסויים שיש ליתן עליו את הדעת
קלונימוס הזקן כתב:א.אתה רק מאשר את המצב, אך למעשה הוא קיים, וחבל.
ב.עכ"פ ההגבלה הנ"ל גורמת לזה ובעתיד כשיהיו מנועי חיפוש ממוקדי תחומין (כך מופיע בפרסומים של אגודת החיפוש החופשי או משהו כזה בארה"ב, וגם גוגל מתכוונת להיכנס לתחום), זה יהיה הפסד משמעותי.
ג.חוצמיזה נראה לי שיש משתמש רשום בשם 'גוגל' משהו באנגלית, אני מדי פעם רואה אותו ברשימת המחוברים. (אולי זה סתם אחד שלקח את השם)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים