אוצר החכמה כתב:מהיום אין אפשרות להירשם לפורום אלא בפנייה אלי במייל
[email protected]
הרוצה להירשם יצטרך להזדהות, או להביא המלצה מאחד מחברי הפורום הותיקים.
כמובן שפרטי הזיהוי לא יועברו לשאר חברי הפורום, כך שהכותב יישאר אנונימי מבחינת הכתיבה בפורום.
[email protected]
כמובן שפרטי הזיהוי לא יועברו לשאר חברי הפורום, כך שהכותב יישאר אנונימי מבחינת הכתיבה בפורום.
[email protected]
הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאותם בדפי רשת, וסביר להניח[דרוש מקור] ש"בחיים האמיתיים"- פנים אל מול פנים, לעולם לא היו מעיזים ומסוגלים להתנהג כך, האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם.
העיתונות הפופולרית מספרת על מחקר מדעי, על פיו, "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים" [1]
הם אדישים לביקורת של גולשים אחרים ולפנייה לליבם. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והגיון- הם מפיקים הנאה מהנזק וההרס שהם זורעים במרחב האינטרנטי. ישנם פסיכולוגים הסבורים, שההדים הרבים ותשומת הלב שהטרולים זוכים להם בעקבות הנזק שנגרם על ידם ברשת יחזקו אותם להמשיך בהתנהגותם ההרסנית. שכן, גם תשומת לב שלילית - היא בכל זאת תשומת לב. תופעת הטרולים ברשת הפכה לתופעה שכיחה ולפיכך מרבית הגולשים אינם מייחסים חשיבות יתרה לפועלם ואף לרוב מגלים אדישות לפעילותם עד יעבור זעם. הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת, שבמקרי קיצון אף עלולים לפרוש מעשייתם בפורומים שונים כתוצאה מהאווירה העכורה והכעס שיוצרים הטרולים.
אוצר החכמה כתב:המטרה היא לוודא שמדובר בכותב שמעוניין לכתוב בנושאי הפורום, ולא בטרול אינטרנט.
שמח כתב:לענ"ד, על אף שהרעיון הוא טוב, אבל בפועל זה יהיה 'חסם' עבור מצטרפים פונטציאליים המתאימים מאד לפורום.
אני בעצמי הצטרפתי בשעתו רק כדי להגיב על משהו שעורר בי ענין, ללא כוונה להיות כאן בהמשך, ובפועל המשכתי להעשיר את ידיעותיי כאן בכל מקצועות התורה וההשקפה...
אין לי ספק כי אם הייתי בשעתו זקוק לשלוח הודעת דוא"ל ולחכות לתשובה בהזדמנות אחרת - לא הייתי היום כאן.
שמח כתב:לענ"ד, על אף שהרעיון הוא טוב, אבל בפועל זה יהיה 'חסם' עבור מצטרפים פונטציאליים המתאימים מאד לפורום.
אני בעצמי הצטרפתי בשעתו רק כדי להגיב על משהו שעורר בי ענין, ללא כוונה להיות כאן בהמשך, ובפועל המשכתי להעשיר את ידיעותיי כאן בכל מקצועות התורה וההשקפה...
אין לי ספק כי אם הייתי בשעתו זקוק לשלוח הודעת דוא"ל ולחכות לתשובה בהזדמנות אחרת - לא הייתי היום כאן.
התמים כתב:שמח כתב:לענ"ד, על אף שהרעיון הוא טוב, אבל בפועל זה יהיה 'חסם' עבור מצטרפים פונטציאליים המתאימים מאד לפורום.
כנ"ל,
אם אחד כותב הודעת טרול יש למחוק אותו
התמים כתב:יש מספר פרומים שבהם אפשר לקבוע שאם הוא כותב למשל טפש ימחק הכותב
הוא היה אומר כתב:אולי בעצם יש בסך הכל 40 - 50 אנשים בכל הפורום החשוב הזה,??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים