אוצר החכמה כתב:אנסה לענות בקצרה. המחיר אינו נקבע רק לפי יכולת הלקוחות, אלא בעיקר לפי עלות הייצור.
אוצר החכמה אינו מתקיים על נדבות או תיקצובים משום גוף פרטי או ממשלתי, כך שאם לא נגבה מחיר התואם להוצאותינו המרובים, הרי שאין שום בסיס כלכלי לקיומנו.
בכדי להקל על ציבור בני התורה אשר אין הפרוטה מצויה בכיסם, אנו עושים מבצע שנתי בו התוכנה נמכרת בהנחה של 30 אחוז, ובהסדר תשלומים נוח למדי. מהדורת 'בני תורה' למשל, נמכרת היום ב960 ש"ח ועוד 35 תשלומים של 107 ש"ח. האם אברך לא יכול לעמוד בתשלומים של 107 ש"ח בחודש? כמה משלם אברך בחודש על שיחות בטלפון הנייד? כמה משלם על סיגריות אברך שמעשן? כמה משלם אברך על מנוי לעיתון יומי? על פאה? על שטריימל? על חליפה?
בהתחשב בכל אלו, מחיר אוצר החכמה בהחלט מתאים גם לאברכי כולל, וכמו שיעידו אלפי אברכי הכוללים הנמנים בין לקוחותינו.
הלוואי כתב:
בכל מקרה, אולי עדיף כן לבקש תמיכה ממשלתית, או לנסות להשיג תרומות (או אפילו פרסומות באוצר המקוון במגבלות ההגיון) ולהוזיל את המחיר?
תנו הצעת מחיר לפתיחת האוצר המקוון לכלל הציבור למשך יום, ותנו אופציה להנצחה לבעלי יארצייט או שמחות וכדומה, אני סמוך ובטוח שאם המחיר יהיה הגיוני, בכל יום ויום ימצא הנדיב שירצה לשגר את נשמת קרובו מעלה מעלה.
סמבוסק כתב:ולמה בעצם שלא נציע גם לפלאפל מוריס את מורג לקחת תמיכה ממשלתית כדי שהאברכים יוכלו לאכול פלאפל בחינם, כי כידוע מחירי הפלאפל הרקיעו שחקים לאחרונה.
אופס! יש לי רעיון, אפשר גם לפתור את כל בעיית מצוקת הדיור באופן הזה. אולי הקבלנים יבקשו תמיכה ממשלתית, וע"י כך לא נצטרך לשלם מחירים מופקעים על הדירות, אלא יחולקו בחינם.
!
חכם באשי כתב:קשה להשוות בין הוצאות הספרים, שאפילו אם מוכרות את ספריהם במחיר יקר הוא עדיין בסביבות ה-50 60 ש"ח ולא יותר,
ואילו על אוצר החכמה צריך אדם להוציא על עדכון שנתי כ-1200 ש"ח (בערך).
חכם באשי כתב:עול הפילנטרופיה אינו כה קשה.
אם מוצאים את האנשים הנכונים, זה די קל.
במיוחד לפרוייקט ענק ובעל שם כ'אוצר החכמה'.
לענ"ד נראה, שבאמת לו אני האוצר היו רוצים בפילנטרופיה, הם היו מצליחים.
וכנראה הם לא רוצים בכך, כדי שלא יהיה להם 'בוס' על הראש...
וד"ל.
ואני מבין אותם, שכבר אמרו 'אין חכם כבעל הנסיון'...
מבי מדרשא כתב:אם נחזור לנושא האשכול, מה שכתבתם שהמחיר לעדכון של תוכנת אוצר החכמה הוא 240 ש"ח, זה רק עד כמה שהמשלם שילם על עדכון קודם. אך הפועל היוצא הוא שמעבר להוצאה של אלפי שקלים, נדרשים לשלם עוד 240 ש"ח מידי שנה לעדכון וזה מצטבר ל ה מ ו ן כסף!
חזור אל “אוצר החכמה - הצעות ליעול ושיפור השימוש בתוכנה”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים