נויירא כתב:לא חכמה להיות בעד!
ברור שלמשתמשים זה יותר נח
אך מחברי הספרים - הבסיס לאוצר - לא יסכימו להכניס את ספרם
וכך גם המשתמשים יפסידו
סמבוסק כתב:אני מציע לעשות סקר נוסף!
מי בעד להסיר את כל ההגבלות?
גם בOCR גם בPDF וגם במאגר זמני - למה רק 100 ספרים?
גם למה שאי אפשר יהיה להעתיק את התוכנה, למשל אני שיש לי שני מחשבים, למה אני צריך כל הזמן להעביר את הדיסק ממחשב למחשב. לא יותר פשוט להעתיק את התוכנה לדיסק נוסף?
מי שבעד יכתוב כן!!! מי שנגד יכתוב לא!!!
איש_ספר כתב:שמעתי מאחורי הפרגוד כי שעוותם של המשתמשים להרחיב גבולם לעשרים עמודים עלתה ותעש פרי ואחר שנבחנו כל הצדדים הוחלט שאין בשינוי זה משום פגיעה בזכויות המחברים, ומאידך נראה שיש בו להביא תועלת ללומדים וע"כ אמרו יישר.
איש_ספר כתב:שמעתי מאחורי הפרגוד כי שעוותם של המשתמשים להרחיב גבולם לעשרים עמודים עלתה ותעש פרי ואחר שנבחנו כל הצדדים הוחלט שאין בשינוי זה משום פגיעה בזכויות המחברים, ומאידך נראה שיש בו להביא תועלת ללומדים וע"כ אמרו יישר.
תלמיד חכם כתב:בס"ד
מתי 'מאחרי הפרגוד' יאשרו כבר את הדבר הנצרך כל כך, שנוכל להוריד יותר מעשר עמודים לפי די אף, בתקוה לבשורות טובות בענין.
איש_ספר כתב:התכנה המקוונת כבר מעודכנת לאפשר יצירת קבצי PDF עד עשרים עמודים.
תחכמוני כתב:הם דיברו תמיד בשם מחברי הספרים... מענין אם כעת שאלו אותם ע"ז.. [אותי לא שאלו!].
סמבוסק כתב:תחכמוני כתב:הם דיברו תמיד בשם מחברי הספרים... מענין אם כעת שאלו אותם ע"ז.. [אותי לא שאלו!].
האם לענין ההגבלה של 10 דפים הם כן שאלו אותך? אולי אתה לא שייך למידגם המייצג?
אוצר החכמה כתב:האם מישהו כבר שם לב, שההגבלה הורחבה ל20 דפים לקובץ PDF? כמובן בינתיים בגירסה המקוונת בלבד.
תחכמוני כתב:כשהכנסתי את ספרי ידעתי שיש אופציה של עשר, דא"ג מצדי אפשר גם א כל הספר והראי' שספרי מופיעים גם בהיבורבוקס. כוונתי היתה שלא ידברו בשמנו סתם...
חזור אל “אוצר החכמה - הצעות ליעול ושיפור השימוש בתוכנה”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים